18 / 05 / 2024

kayak merkezleri sömestr tatili

kayak merkezleri sömestr tatili

Geçen yıla oranla kar kalınlıklarının çok düşük kaldığı kayak merkezlerinde, birçok pist kapatıldı. Açık olanların da suni karlama yöntemiyle takviye edildi ve doluluk oranları yüzde 50 seviyelerinde kaldı...

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

İstanbul Küresel Finans Merkezleri Endeksi'nde 53'üncü sıraya çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nce, Küresel Finans Merkezleri Endeksi’nde İstanbul'un pozisyonunun Eylül 2019'da 6 sıra birden yükselerek 53'üncü sıraya çıktığı bildirildi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'de açılıyor!

2022 yılında açılması planlanan İstanbul Finans Merkezi’nin dünyaya anlatılması için dünyada finans merkezleri sıralamasını yapan firmayla Londra’da anlaşma yapıldı.

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

Türkiye'nin dış ülkelerdeki Ticaret Merkezleri sayısı 35'e çıkacak!

Türkiye dış ülkelerdeki Ticaret Merkezleri sayısını artırıyor. 27 ilave ile sayı 35’e yükselecek...

Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Radisson Blu Kayseri sömestr döneminde doldu!

Kayseri şehir merkezinde yer alan Radisson Blu Kayseri, şehrin en yeni 5 yıldızlı oteli olarak son yıllarda kayakçıların gözdesi haline geldi.

kayak merkezleri sömestr tatili Haberi

kayak merkezleri sömestr tatili


GEÇEN yıla oranla kar kalınlıklarının çok düşük kaldığı kayak merkezlerinde, birçok pist kapatıldı. Açık olanların da suni karlama yöntemiyle takviye edildi ve doluluk oranları yüzde 50 seviyelerinde kaldı. Bazı oteller yaşanan sıkıntıyı fiyat indirimine giderek aşarken, okulların tatile girmesiyle kış turizminin yaşandığı bölgelerde doluluk oranlarının yüzde 80’lere ulaşacağı ifade edildi.


OKULLARIN yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte büyük rağbet gören kayak merkezleri, bu yıl kar kalınlıkları ile gündemde. Yağışların az olması sebebiyle kar kalınlıklarının istenilen düzeye ulaşmadığı kayak merkezlerinde kar kalınlıkları ortalama 15 santimetrede kaldı. Bazı bölgelerde ise hiç kar yağışı yaşanmadığı için sezon açılışı dahi yapılamadı. Söz konusu bölgelerde otellerin doluluk oranları ortalama yüzde 50 seviyelerine ulaştı.


TATİL KURTARICI OLDU

Geçen yıl kar kalınlıklarının 70 santimetreleri geçtiği kayak merkezlerinde, kayak merkezlerinin kurtarıcısı ise...