07 / 07 / 2024

Kayak pisti projesi

Kayak pisti projesi

Valilik, Alaçam'da telesiyej ve teleferik tesisleri ile kayak pistlerinin olduğu büyük bir proje üzerinde çalışıyor...

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Denizli Merkezefendi orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede toplam 1.198 adet konut bulunuyor.

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Sinpaş Altınoran'daki kayak merkezi çocukların yeni gözdesi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran, sömestir tatilinin gelişiyle beraber çocukların ve ailelerinin uğrak yeri oldu. Sadece Altınoran’da yaşayanların değil Ankaralı’ların da ilgi odağı olan, Türkiye’deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland ve Extramland çocuk

Kayak pisti projesi Haberi

Kayak pisti projesi

Uzun mesafeli kayak pisti, telesiyej ile teleferik hattı yapılacak.Alaçam dünyanın en büyük kayak merkezlerinden biri olacak. 


SİT alanı olan bölgeye kesinlikle imar izni verilmeyecek. Yapılaşma ve sosyal tesisler alt bölgelerde ya da şehirde yer alacak. 


Bursa Valiliği, Uludağ'ın eteğindeki doğa harikası Alaçam'ı kış sporlarında Türkiye'nin Alpler'i yapmak için Orman ve Suişleri Bakanlığı ile işbirliği başlattı. İHA'ya açıklamalarda bulunan Bursa Valisi Şahabettin Harput, toplamda 70 kilometrelik pist imkanı bulunan Alaçam'ın dünyanın en büyük kayak merkezlerinden birisinin olabileceğini söyledi. 


Bölge ile ilgili ciddi bir çalışma içinde olduklarını bildiren Harput,' 'Burada sadece pist, telesiyej ve teleferik yapılacak. 


Yapılaşmaya açılması söz konusu değil, Bölge zaten SİT alanı, Buna izin veremeyiz' ' dedi, Alaçam'da oteller bölgesine göre 1 ay daha gazla kayak yapılabildiğini ifade eden Harput, "Burası eski...