06 / 05 / 2024

kayak simülasyon merkezi sivas

kayak simülasyon merkezi sivas

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

EA'den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Popüler simülasyon oyunu The Sims 4 tüm platformlarda ücretsiz. Sims 5'in geliştirilmekte olduğu bildiriliyor.

Ehliyet alacaklar dikkat: Resmi Gazete’de yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre ehliyet eğitimi alacakları yeni bir eğitim süreci bekliyor. Sürücülere emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yeni eğitimde sertifika ayrımı yapılmayacak. Sürücü adayları artık emniyet kemeri simülasyon eğitimi almak zorundalar.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

kayak simülasyon merkezi sivas Haberi

kayak simülasyon merkezi sivas

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin sezon açılışında, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.


Bakan Yılmaz'ın projeye destek vereceğini belirtmesinin ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:


"Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, kayak simülasyon merkezi için Türkiye genelinde araştırma yaptık. Örnekleri nerede var, nasıl yapılmış, bununla ilgili arkadaşlarımız bize rapor sundu. Yaptığımız Çocuk Oyun Kütüphanesinde 3-4 odayı simülasyon bölümü olarak tasarlayıp kış sporları adına önemli bir çalışmaya daha imza atmış olacağız. Böylelikle hem Çocuk Oyun Kütüphanemizi anlamlı hale getireceğiz hem de çocuklarımıza kayak kültürünü aşılayacağız. Burada öncelikle teorik bilgiler verilip, pratiğini de Yıldız Dağı'nda sağlamaya çalışacağız. İnşallah bu çalışmamız,...