04 / 05 / 2024

EA'den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

EA'den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Popüler simülasyon oyunu The Sims 4 tüm platformlarda ücretsiz. Sims 5'in geliştirilmekte olduğu bildiriliyor.



EA Games'in efsanevi simülasyon oyunlarından The Sims 4, artık tüm platformlarda ücretsiz olarak sunulmaya başladı. Bunun üzerine Steam Sims 4'e ait DLC'lere indirim yaptı! EA ve geliştirici Maxis, oyunun temel sürümünü ücretsiz olarak sunacak ve ücretli içerik paketleri sunmaya devam edecek. Ayrıca şirket, The Sims 5'in geliştirilmekte olduğunu duyurdu.

İlk olarak 2014 yılında piyasaya sürülen The Sims 4, serinin en önemli parçalarından biri haline geldi. Çıkışının üzerinden sekiz sene geçmiş olmasına rağmen, aldığı içerik paketleri sayesinde canlı oyuncu kitlesini korumayı başardı.

EA den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

EA Games’in ikonik simülasyon oyunlarından biri olan The Sims 4, tüm platformda oynaması ücretsiz hale getirildi. The Sims 4'ü ücretsiz kullanıma sunmanın yanı sıra The Sims 5'in de yolda olduğu ortaya çıktı. Project Rene adlı yeni bir oyun seriyi başka bir boyuta taşıyor. 

Geliştiriciye göre Rene ismi yenilenme, rönesans ve yeniden doğuş gibi kelimeleri ifade ediyor. Project Rene, oldukça detaylı bir simülasyon olarak tasarlanacak. 


Geri Dön