07 / 07 / 2024

Kayaköy HES ihalesini kim kazandı

Kayaköy HES ihalesini kim kazandı

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Esendal ve Işıklar (Visera) Hidroelektrik Santralleri, Kayaköy Hidroelektrik Santrali ile Dere ve İvriz Hidroelektrik Santralleri ihalelerinin sonuçlarını açıkladı. İşte HES'lere gelen en yüksek teklifler ve kazanan firmalar...

Karakaya HES'in 36 yıllık türbinleri yenilenmeye başlandı...

Türkiye'nin ikinci büyük hidroelektrik santrali olan (HES) Karakaya HES'in 36 senelik türbinlerinde başlatılan ve 2026 yılında da tamamlanması planlanan restorasyon projesiyle, senelik 178 gigavatsaat ilave elektrik üretimi gerçekleştirileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy projesinin ihalesini 1 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirecek. İstanbulluların merakla beklediği projede 621 yeni konut yer alacak.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy Mahallesi'nde akaryakıt ve servis istasyonu satacak.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu'da 170 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gölköy projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Arnavutköy 100 bin konut projesinin ihalesi yapıldı!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ, Arnavutköy projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 540 konut yer alacak.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Denizli Milli Emlak'tan 43.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkez ilçesi, Kayaköy ve Çakmak ilçelerinde yer alan 9 arsayı 43 milyon 240 bin 700 TL'ye satıyor...

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2021 başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesinde yer alan 22 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kayaköy HES ihalesini kim kazandı Haberi

Kayaköy HES ihalesini kim kazandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Esendal ve Işıklar (Visera) Hidroelektrik Santralleri, Kayaköy Hidroelektrik Santrali ile Dere ve İvriz Hidroelektrik Santralleri ihale sonuçlarını bugün (16 Ağustos 2014 Cumartesi) tarih ve 29090 sayılı Resmi Gazete'de yayımladı.


Yatağan Termik Santrali kimin oldu? İhale sonucu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı!


Esendal ve Işıklar (Visera) HES'leri kim işletecek?


Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 7 Ağustos 2014 tarih ve 2014/73 sayılı kararına göre; Grup 1- Esendal ve Işıklar (Visera) Hidroelektrik Santralleri, Grup 2- Kayaköy Hidroelektrik Santrali, Grup 3- Dere ve İvriz Hidroelektrik Santralleri'nin 21 Mayıs 2014  tarihinde yapılan ihaleler sonucunda İhale Komisyonu tarafından;


Elektrik Üretim A.Ş.ye ait; Grup 1- Esendal ve Işıklar (Visera) Hidroelektrik Santrallerinin 1 milyon 850 bin Dolar bedelle en yüksek teklifi veren Metek Hidro Enerji Sanayi ve Ticaret...