03 / 05 / 2024

kayalar kimya afrika yatırımları

kayalar kimya afrika yatırımları

Türkiye’nin en büyük vernik fabrikasını 8 ay gibi rekor bir zamanda daha yüksek bir kapasiteyle ayağa kaldıran Kayalar Kimya, İspanya’da satın aldığı şirketi 10 milyon euro yatırımla büyüttü. Hindistan pazarında üretim yatırımına hazırlanıyor.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Kayalar 10 milyon dolarlık mobilya fabrikası kuracak!

Türkiye ve Avrupa'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Kayalar Kimya, rotasını Asya va Afrika'ya çevirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, 4 kıtada satış ağı kuracaklarını söyledi..

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Afrika'nın kerpiç sarayı: Djenne Ulu Cami UNESCO listesinde!

Batı Afrika ülkesi Mali'nin sembolü olan Djenne Ulu Cami, dünyanın en büyük kerpiç camisi olmasının yanında yaklaşık bin yıllık tarihiyle UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor...

Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu mevkisinde faaliyet gösteren kimya fabrikasının depolama tankından 34 AF 1905 plakalı tankere solvent aktarılması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Dilek Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgül Deniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Eylem Sokak'ta kuruldu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Afrika'da 5 bine yakın su kuyusu açtı!

İHH Genel Başkan Yardımcısı Dede: "Somali, Etiyopya, Sudan, Çad, Mali, Burkina Faso gibi ülkeler başta olmak üzere Afrika'da maliyeti 5 ile 150 bin dolar arasında değişen 5 bine yakın su kuyusu açtık" dedi

Kayalar Kimya, Hindistan ve Orta Afrika'da 20 milyon euroluk yatırım hedefliyor!

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu...

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

kayalar kimya afrika yatırımları Haberi

kayalar kimya afrika yatırımları


Yangın sonucu kül olan Türkiye’nin en büyük vernik fabrikasını 8 ay gibi rekor bir zamanda daha yüksek bir kapasiteyle ayağa kaldıran Kayalar Kimya, İspanya’da satın aldığı şirketi 10 milyon euro yatırımla büyüttü. Hindistan pazarında üretim yatırımına hazırlanıyor. Arkasından Afrika ve ABD pazarı var. Bu planlar gerçekleştiğinde 5 ülkede üretimi olan global bir şirkete dönüşecek. Şirketi ve yatırım planlarını CEO’su Ersin Kayalar anlattı. Kayalar, “Yanan fabrikamızın 74 milyon euroluk sigortası vardı. Yarısından biraz fazlasını alabildik. Türkiye’deki en büyük sigorta ödemesidir. 8 ayda yeni fabrikayı kurduk. İspanya yatırımını yaptık” dedi.


Bir grup gazeteciyle şirketin İspanya - Malaga’da bulunan tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Ersin Kayalar, şirketin son iki yıldaki büyük mücadelesini şöyle anlattı: “Tuzla’yı yenilerken Avrupa’nın en ileri fabrikalarından birini kurduk. 55 milyon...