16 / 05 / 2024

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul nerede

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul nerede

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!    

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Cengiz tarafından kuruldu.

Durukan Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Durukan Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Durukan tarafından kuruldu.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

Real Estate Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Nidai Altınok tarafından kuruldu.

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Malek Al Refai tarafından kuruldu.

Al Hamzah Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamzah Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamzah Alnajjar tarafından kuruldu.

Brooj Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Brooj Real Estate Gayrimenkul Araç Kiralama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Riyam Latyh K. Khaleel tarafından kuruldu.

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi TBMM'de!

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi için ÇED olumlu raporu verilmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi kuruldu!

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Ghanem El Dandachli tarafından kuruldu. 

MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadhim Saleh T. Lafı tarafından kuruldu.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul nerede Haberi

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul nerede

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul...