04 / 05 / 2024

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Darende Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı bekliyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda bulunan Darende Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılarını bekliyor. İlçeye de 8 kilometre uzaklıkta bulunan OSB toplam 230 bin metrekare sanayi alanına sahip.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Altınordu 2. Organize Sanayi Bölgesi için imzalar atıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin kurulmasına yönelik protokolün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından imzalandığını açıkladı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni üst geçit yapılıyor!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlanan 420 metre uzunluğundaki vasıta üst geçidi projesi ile demir yolu hemzemin geçişinde yaşanan trafik yoğunluğunun giderilmesi planlanıyor.

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki atık su sorunu mecliste!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Tarsus Devlet Üniversitesi ve organize sanayi için toplantı yapıldı!

MERSİN Tarsus'ta Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi. Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Bursa Kayapa'ya yapılacak çöp depolama tesisi protesto edildi!

Bursa ilinin Kayapa bölgesinde yapılması planlanan çöp depolama ve yakma tesisine karşı çıkan Kayapalılar projenin oylanacağı Büyükşehir önünde oturma eylemi yaptı.

Bursa Kayapa'da YMD Madencilik'in kapasite artışı protesto edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde bulunan maden ocağının kapasite artışına karşı çıkan bölge halkı, topladıkları 600 itiraz dilekçesini Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Arhavi'de kurulacakoaln Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti. Bakanlıkça onaylanan Yemişlik Mahallesi’ndeki söz konusu yer için çalışmalar başladı.

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii Haberi

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.



1000 kişi kapasiteli olan ve bölge sanayicilerinin destekleriyle yapımı tamamlanan Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi Camii hizmete açıldı.


Açılış törenine; Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'nin yanı sıra çok sayıda protokol mensubu, sanayici ve işadamları ile bölge firmalarının çalışanları katıldı.


KSİAD Başkanı Yalçın Toy, Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi'nde, 90 firmanın olduğunu ve bu firmalarda 4 bin kişiyi istihdam edildiğini ve sanayi bölgesinin 400 Milyon Dolarlık bir ticaret hacmin olduğunu söyledi.


BÖLGE SANAYİCİLERİ OLARAK BU BAŞARIYA HEP BİRLİKTE İMZA ATTIK


Caminin yapım işi için ilk adımı...