03 / 05 / 2024

kayaşehir emlak değeri

kayaşehir emlak değeri

Avrupa Yakası’nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak.

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 blokun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir'deki 24 parselinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde bulunan 24 adet parsel için gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Rapor konusu parsellerin KDV hariç pazar değeri 149 milyon 252 bin 600 TL, KDV dahil pazar değeri ise 176 milyon 118 bin 68 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar oldu?

kayaşehir emlak değeri Haberi

kayaşehir emlak değeri

Avrupa Yakası’nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak.


Son 10 yıla kadar İstanbul’un uzaktaki köylerinden biri olan Kayabaşı, 1999 Marmara Depremi’nin ardından İstanbul’da çürük yapılarda yaşayan insanları sağlam yapılara taşımak üzere büyük bir uydu kent olarak planlandı. Uydu kente Kayaşehir adı verilirken birbiri ardına konut projeleri geliştirildi. Bir dönem boş kalan bu uydu kent, son yıllarda bölgeye gelen metro hattı, Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı güzergahında olması nedeniyle gelişmeye başladı. Gelecek 10 yıllık süreçte de yıldızı parlaması beklenen Kayaşehir’de ortalama metrekare fiyatları bugün 4 bin lira seviyesinde. Geçen yıl konut fiyatları yüzde 16 oranında değerlenen...