05 / 05 / 2024

Kayaşehir Kapalı Pazar yeri nerede

Kayaşehir Kapalı Pazar yeri nerede

Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de katıldı...

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

TOKİ Kayaşehir 854 konut ihalesi iptal edildi!

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 22. Bölge 854 Adet Konut, 592 Araçlık Kapalı Otopark, 2 Adet Sosyal Tesis, 2 Adet Nizamiye İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi   ihalesi iptal edildi. 

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Palladium AVM Kayaşehir'de hizmete açılacak!

AVM ve konut pazarında faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding, Palladium AVM'yi Kayaşehir'de açacak. 200 milyon TL harcanan Palladium AVM, Nidapark Kayaşehir projesinde yer alacak.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Nevşehir Kozaklı'da kapalı pazar yeri açıldı!

NEVŞEHİR’in Kozaklı ilçe Belediye Başkanı Celalettin Güven’in modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanı açıldı!

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Bursa Büyükorhan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçeleri de daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Büyükorhan ilçesine de 2 bin metrekare alanlı modern kapalı Pazar yeri kazandırıyor.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

İnegöl'e kapalı pazar alanı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Kayaşehir Kapalı Pazar yeri nerede Haberi

Kayaşehir Kapalı Pazar yeri nerede

 

Başakşehir Belediyesi’nin ilkini Başakpazar Fuar ve Sergi alanı ile başlattığı semt pazarlarını kapalı alana dönüştürme projesi Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı ile devam ediyor.  Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Yasin Kartoğlu, Murat Şahin, Hatice Demiralay, Nurettin Ertemel, Haluk Dikbaş, Bedri Sinan Gül ve çok sayıda Başakşehirli katıldı.

Temel atma töreni Sanatçı Orhan Hakalmaz konseri ile başladı. Hakalmaz konser öncesi, “Ülkemize taş taş üstüne koyan herkesten Allah (c.c) razı olsun. Kapalı Pazar alanı hayırlı uğurlu olsun” dedi. Sanatçı, Türk Halk Müziğinin sevilen parçalarını Başakşehirliler ile birlikte seslendirdi.

‘Sular...