03 / 05 / 2024

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri ne zaman açılıyor

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri ne zaman açılıyor

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.

TOKİ Kayaşehir 854 konut ihalesi iptal edildi!

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 22. Bölge 854 Adet Konut, 592 Araçlık Kapalı Otopark, 2 Adet Sosyal Tesis, 2 Adet Nizamiye İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi   ihalesi iptal edildi. 

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanı açıldı!

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Manisa Turgutlu'da kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da kısa süre önce yapımına başlanan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık!

Toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanının yer aldığı proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Akköy Kapalı Pazaryeri açıldı!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Akköy Kapalı Pazaryeri'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı...

Kayaşehir Kapalı Pazar yerinin temeli atıldı!

Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de katıldı...

Kayaşehir pazar yerinin temeli törenle atıldı!

Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temelleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı bir törenle atıldı. Temel atma töreni Sanatçı Orhan Hakalmaz konseri ile başladı.

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı!

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir 21. Bölge 3 Haziran'da başvuru dönemine başlıyor

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri ne zaman açılıyor Haberi

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri ne zaman açılıyor

Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da katılımıyla onurlandıracağı temel atma törenine bir çok 3.Bölge Ak Parti Milletvekili adayları da katılacak.

Başakşehir Belediyesi, semt pazarlarını Kapalı Pazar alanına dönüştürerek her mahallemize taşımaya devam ediyor. Başakpazar Fuar ve Sergi alanı ile başlayan proje, Kayaşehir kapalı pazar alanının temel atma töreni ile büyüyerek devam ediyor.

Şenlik tadında gerçekleşecek törende Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Orhan Hakalmaz da Kayaşehirlilere unutulmaz bir konser verecek.


AVM konforunda bir Pazaryeri daha


Kayaşehir Pazar, Sergi ve Fuar Alanı olarak inşasına da başlanan pazaryerinde market arabalarından deneme kabinlerine, asansörden kapalı otoparka, yürüyen merpenden ısıtma sistemi ile yaz-kış konforlu alışveriş keyfinin yaşanacağı bir alan kuruluyor. 33.352,17 m2’lik arsa alanına sahip olacak olan kapalı pazarın toplam inşaat alanı 12.028,84m2.  Geniş...