04 / 05 / 2024

kayaşehir merkez alışveriş merkezi

kayaşehir merkez alışveriş merkezi

Kayaşehir Merkez AVM www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Kayaşehir Merkez AVM ve Toki Evleri Kayaşehir'in havadan videosu!

Kayaşehir Konutları ve Kayaşehir Merkez AVM www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Başakşehir-Kayaşehir metrosu güvence altına alındı!

İstanbul Başakşehir-Kayaşehir metrosu Mapfre Sigorta tarafından güvence altına alındı. 970 milyon lira teminat ile güvence altına alınan metro projesinde inşaat süreci devam ediyor. 

Nidapark Kayaşehir'de şimdi al 2019'da öde!

843 daire ve 28 ticari üniteden meydana gelen Nidapark Kayaşehir projesinde konut fiyatları 545 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir'de şimdi al 2019'da öde kampanyası başladı.

Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı?

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı? Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Merkez Kayaşehir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kayaşehir Botanik Park'taki 373 yapı için ruhsat alındı!

Kayaşehir'deki dev Botanik Park'taki 373 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı. 236 milyon 909 bin TL yatırımla hayata geçirilecek olan Kayaşehir Botanik Park'ın kısa bir süre içinde ihaleye çıkması hedefleniyor.

Nidapark Kayaşehir satışta! Fiyatlar 453 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşturmaya hazırlanan Tahincioğlu, Nidapark Kayaşehir projesiyle her biri ayrı bir proje gibi tasarlanan konut blokları, cadde dükkanları, ofis bloğu ve alışveriş merkeziyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 09:00 ile saat 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Avrupa Konutları Kayaşehir Projesinin detayları belli oldu!

Artaş'ın yeni projesi Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir'de 603 adet konut ve 17 dükkan olacak. Avrupa Konutları Başakşehir 1.etap için çalışmalar yıl sonuna doğru başlıyor...

Kayaşehir Adım İstanbul satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 6 blok halinde inşa edilecek projede peşin alımlarda yüzde 9 indirim imkanı sağlanıyor.

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ Evleri başvuru!

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ Evleri başvuru süreci devam ediyor. Yüzde 10 peşinatta 96 ay vade imkanı sağlayan projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

İstanbul Finans Merkezi alışveriş merkez mi olacak?

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Murat Muratoğlu bugün köşesinde " Finans merkezi dediler alışveriş merkezi olacak " başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları...

kayaşehir merkez alışveriş merkezi Haberi

kayaşehir merkez alışveriş merkezi
 Kayaşehir Merkez AVM'nin havadan en yeni videosunu izlemek için...