30 / 04 / 2024

kayaşehir satılık ofis

kayaşehir satılık ofis

Her yıl düzenli olarak gerçekleşmesi planlanan Emlak Çadırı Kayaşehir'de evler tek fiyat üzerinden hesaplanıyor. Emlak Çadırı Kayaşehir müzayede tarihi 31 Mayıs Pazar günü olarak belirlendi.

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir satılık ofis!

Nidakule Kayaşehir projesinde ofisler 2019 yılında gerçekleşecek. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Nidapark Kayaşehir satılık ev fiyatları!

Nidapark Kayeşehir satılık ev fiyatları 518 bin liradan başlıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometrelik mesafede hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 220 adet konuttan oluşan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir satılık!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Adım İstanbul Evleri Kayaşehir projesinde 615 adet daire ve 120 adet ticari birim yer alıyor...

Adım İstanbul Kayaşehir satılık!

8, 30 ve 32 katlı kule ve 11, 16 ve 17 katlı bloklardan oluşan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 556 konut ve 252 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık daireler!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 615 konut ve 120 dükkanın bulunduğu Adım İstanbul Kayaşehir projesinde dairelerin teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

kayaşehir satılık ofis Haberi

kayaşehir satılık ofis

Başvuruların www.emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla kabul edilen projede toplam 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan kurayla satışa sunulacak. 


Sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların yer aldığı projede fiyat listesi kapsamında tek fiyat uygulaması yapılıyor ve bağımsız bölümlerin kat ve planlarına bağlı olarak fiyatlar değişmiyor.


Projede yer alan dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM içerisinde, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza içerisinde, konutlar ise Medikule İstanbul projesi içerisinde bulunuyor. 


Emlak Çadırı Kayaşehir müzayede tarihi 31 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da satış ofisinde düzenlenecek. Projedeki ofis fiyatları 149 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL, konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.


Emlak Çadırı Kayaşehir müzayede tarihi!

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu...