02 / 05 / 2024

kayaşehir ve bahçekent konut alımları

kayaşehir ve bahçekent konut alımları

İstanbul'da konut talebi artıyor. Bu anlamda en çok tercih edilen yerlerden biri Başakşehir. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, "Konut alımında iki bölge var. Bu bölgeler Başakşehir'de bulunuyor.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kayaşehir Dekorasyon İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir Dekorasyon İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli  ile Bakrı Alkour,  Fadı Alkour tarafından kuruldu. 

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

TOKİ Kayaşehir 2+1 ve 3+1 kura sonucu tam liste!

TOKİ Kayaşehir 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklanıyor. Projedeki daireler 238 bin TL'den satılıyor. İşte TOKİ Kayaşehir 2+1 ve 3+1 kura sonucu tam liste...

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ, İstanbul'da yaklaşık bir milyon metrekarelik alanda 4 etap halinde inşa edilecek Kayaşehir Millet Bahçesi'nin, 2,3 ve 4'üncü etaplarının ihalesi gerçekleştirildi.

kayaşehir ve bahçekent konut alımları Haberi

kayaşehir ve bahçekent konut alımları

Erilkun, şunları ifade ediyor: "Kayaşehir 25 bin konutun bulunduğu, yeni projeler ile 40 bin adedinin aşılacağı bir yer. O projelerin de hemen hemen tamamının temelleri atıldı. Oraya Soyak ve Tahincioğlu gibi büyük gruplar da girdi, Avrupa Konutları dâhil oldu. 

Tabii Kayaşehir tarafında ana alanlardan birini Tahincioğlu aldı, hemen yanını Soyakaldı. Yakında yapımları tamamlanacak. Ardından o bölge korkunç bir bölge halini alacak. Diyelim şu an daire alma niyetiniz var. 


Diyelim Başakşehir Evleri nden daire alma niyetiniz var. Orada 3+1 konutları 420 bin liradan aşağı almanız mümkün değil. Yani Başakşehir veya Kayaşehir veya Bahçetepe şehir dışı gibi görülebilir ama yeni istanbul oralar, Beşiktaş ve Şişli değil." KANAL PROJESİ istanbul'da arsa ile daire bedelleri artıyor. Bu durumu yeni havalimanı ve kanal projelerine bağlayan Altın...