17 / 05 / 2024

Kayhan Karaca kara mimarlık

Kayhan Karaca kara mimarlık

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik evinde çekiliyor!

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın Boğazda'ki 50 milyon TL'lik villasında çekiliyor. Feryal Gülman çekimlerin olduğu gün ekibin rahat çalışması için evde bulunmuyor.Ancak geçenlerde kuralı bozmuş.

Oğuzhan Kara: İş kazaları yalnızca yasalarla önlenemez!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuzhan Kara, iş kazaları karnesi hayli kötü olan Türkiye'de, sorunun yasalarla çözülemeyeceğini söyledi. "Asıl mesele mevzuatın yetersiz olması değil, mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi..

Karaca, Ekim ayı sonunda 110 mağaza sayısına ulaşacak!

97 yıllık triko markası Karaca, duraklama döneminin ardından perakendede atağa kalktı. Markanın yeni sahibi Narin Triko, Karaca' yı Türkiye' de 104 mağazalı bir zincir yaptı...

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Ekrem Kara vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Ekrem Kara vefat etti. Ekrem Kara'nın vefatı üzerine Eczacıbaşı Yapı Gereçleri bir taziye mesajı yayınladı.

Faruk Karaçay: Arıtma tesisleri rehabilite edilecek!

Büyükşehir yasasıyla Antalya Büyükşehir belediyesine geçen ' 'Kemer'de çalışmaları sürüyor. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay,' 'Kemer'de şu an en acil işimiz bölgedekitüm arıtmaların rehabilite edilmesi'' dedi

Yozgat'ta güneş enerjisiyle elektrik masrafını kara çevirdiler!

Yozgat'ta güneş enerjisiyle elektrik masrafını kara çevirdiler. Yozgat'ta, fatura ödemelerini düşürmek için güneş enerjisinden elektrik üretmeye başlayan pancar ekicileri kooperatifi, ihtiyaç fazlası elektriği satıyor.

Ahmet Kara kimdir?

Merkez Valisi Ahmet Kara, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Çorum Valiliğine atandı. Peki Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara kimdir? İşte Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara'nın biyografisi...

Karaca Mağarası'nı ziyaret eden turist sayısı yüzde 47 arttı!

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde, sarkıt ve dikitleriyle ünlü Karaca Mağarası'nda, ağustos ayındaki yabancı ziyaretçi sayısı, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 47 arttı

Karacaören TOKİ Konutları 'nda yangın çıktı!

Karacaören TOKİ konutlarında bir binanın dış cephesi yandı.Toplu konutlardaki 40 numaralı binanın bahçesinde bulunan plastik kasalar, çocukların yaktığı ateş nedeniyle alev aldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ahmet Kara vefat etti! TSKB'nin acı günü!

TSKB 'nin çalışanlarından Ozan Kara 'nın kardeşi olan Ahmet Kara vefat etti. Merhumun cenazesi 16 Ağustos Cumartesi günü Antalya Hurma Çayır Mezarlığı 'nda toprağa verildi.

Cafer Kara: Türkiye'deki binaların yüzde 45'i depreme hazır değil!

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "17 Ağustos'taki aynı acıları tekrar yaşamamak için binalar, deprem anında kaçılacak değil, içine güvenle sığınılacak yerler olmalı" diye konuştu.

Çelebi Hava Servisi, gözünü Kara Kıta'ya dikti!

Yurtdışında büyüme atağına kalkan Çelebi Hava Servisi, gözünü Kara Kıta'ya dikti. Tanzanya'da bir ihaleye girdiklerini söyleyen CEO Canan Çelebioğlu Tokgöz, "Afrika rekabete açılıyor. Yakın takibe aldık" dedi...

Kayhan Karaca kara mimarlık Haberi

Kayhan Karaca kara mimarlık

Kayhan Karaca kimdir?

Kayhan Karaca hayal kurma becerisini mimari bir dile çevirmeye karar verdikten sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümünde Mimarlık eğitimine başladı. 


Eğitimini tamamladıktan sonra da yurt içi ve yurt dışında çeşitli firmalarda çalıştı. Bu süreçte pek çok büyük ölçekli projelerde de yer aldı. Sırasıyla İstinyepark AVM, Kanyon AVM ve Levent Loft Bahçe projelerinde mimari hizmetler uzmanı ve tasarım müdürü pozisyonlarında görev aldı. 


Edindiği tecrübeleri kendi çizgisinde devam ettirebilmek için 2009 yılında Kara Mimari Tasarım şirketini kurdu. Kara Mimari Tasarım yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine devam etmektedir.


Kara Mimari Tasarım

2009 yılında Kayhan Karaca tarafından kurulan ve 2010 yılından beri Şebnem Karaca ortaklığında işlerini sürdüren mimarlık ofisidir. 


İletişim bilgileri:

Adres:Caferağa mh. Gürbüztürk sk. no:32 

Moda/Kadıköy, İstanbul

Tel: 90 216 360 39...