21 / 05 / 2024

Kayhan Karaca mimarlık

Kayhan Karaca mimarlık

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Turyak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Karaca tarafından kuruldu.

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhani Kayhan tarafından kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Kayhan tarafından kuruldu.

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayhan Berberoğlu tarafından kuruldu.

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu. 

Pan Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pan Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlayda Karaca tarafından kuruldu. 

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Karaca tarafından kuruldu. 

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

Kayhan Karaca mimarlık Haberi

Kayhan Karaca mimarlık

Kayhan Karaca kimdir?

Kayhan Karaca hayal kurma becerisini mimari bir dile çevirmeye karar verdikten sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümünde Mimarlık eğitimine başladı. 


Eğitimini tamamladıktan sonra da yurt içi ve yurt dışında çeşitli firmalarda çalıştı. Bu süreçte pek çok büyük ölçekli projelerde de yer aldı. Sırasıyla İstinyepark AVM, Kanyon AVM ve Levent Loft Bahçe projelerinde mimari hizmetler uzmanı ve tasarım müdürü pozisyonlarında görev aldı. 


Edindiği tecrübeleri kendi çizgisinde devam ettirebilmek için 2009 yılında Kara Mimari Tasarım şirketini kurdu. Kara Mimari Tasarım yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine devam etmektedir.


Kara Mimari Tasarım

2009 yılında Kayhan Karaca tarafından kurulan ve 2010 yılından beri Şebnem Karaca ortaklığında işlerini sürdüren mimarlık ofisidir. 


İletişim bilgileri:

Adres:Caferağa mh. Gürbüztürk sk. no:32 

Moda/Kadıköy, İstanbul

Tel: 90 216 360 39...