03 / 05 / 2024

Kayhan Uyaroğlu doğuş inşaat

Kayhan Uyaroğlu doğuş inşaat

Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Uyaroğlu kimdir? Kayhan Uyaroğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kayhan Uyaroğlu, ne zamandan beri Doğuş İnşaat bünyesinde hizmet veriyor? İşte Kayhan Uyaroğlu...

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Pendik Doğu Mahallesi imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 829 ada, 8 ve 14/A parsellerin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılacak!

Dünyanın beklediği Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020'de faaliyete girecek. Erzurum Valisi Azizoğlu: "İleriyi görmek, çağın ötesine geçmek böyle bir şey. Belki kimse bunu hayal etmiyordu ama bu gerçekleşmek üzere. Bir buçuk sene sonra buradan uzayı gözlemlemeye başlayacağız" dedi.

Doğu ve Güneydoğu Teşvik Paketi Karadeniz'de de uygulansın!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, hükümetin doğu ve güneydoğu illeri için açıkladığı teşvik programını Karadeniz için de uygulanmasını istedi. Bektaşoğlu, bölgede işsizlik, yoksulluk, ulaşım, enerji, eğitim, sağlık, tarım gibi pek çok alanda kamu hizmetinin eksik dedi.

Doğu için büyük paket hazırlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Dinar'daki bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Eroğlu, hükümet'in doğu için büyük bir paket hazırladığını anlattı.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım hamlesi ekonomiyi hızlandıracak!

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgesine yönelik yeni yatırım ve destek hamlesi paketinin, bölgede ekonominin çarklarının hızlanması açısından olumlu katkısı olacağını bildirdi.

Doğu ve Güneydoğu yapılan yatırımlarla kalkınacak!

TÜMSİAD Ankara Şubesi Başkanı Vahit Ayazoğlu, “Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin ekonomik anlamda ön plana çıkartılmasında fayda var. Çünkü bölgede ekonomik anlamda devletin güvenliğiyle beraber yatırımlar harekete geçerse ekonomi güçlenir.''dedi.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Kayhan Uyaroğlu doğuş inşaat Haberi

Kayhan Uyaroğlu doğuş inşaat

Kayhan Uyaroğlu kimdir?

Kayhan Uyaroğlu, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Kariyerine, 1962 yılında kendi kurduğu müteahhitlik şirketiyle başladı.


Kayhan Uyaroğlu, 1975 yılında Doğuş İnşaat ve Tic. A.Ş.’ye katılmıştır. 


1992 yılından bugüne  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini yapmakta olan UYAROĞLU, ayrıca Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. ve Ayson Geoteknik ve Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir.


İletişim bilgileri:

Cumhuriyet Cad. No:2

34810 Kavacık-Beykoz

İstanbul – TÜRKİYE


Tel : 0216 538 15 00

Faks : 0216 331 29 29

E-Posta :...