30 / 04 / 2024

kayhar karabayır

kayhar karabayır

İNŞAAT sektörünün aktörleri günümüzde ürünlerini pazarlamak için birçok yol ve yöntem deniyor. Tüm bunlara rağmen hala dost ya da komşu tavsiyesi satışta önemli etken olmayı da sürdürüyo

Arcatria Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arcatria Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Merve Karabayır, Sercan Alp Özmen ve Tolga Berk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Karabayır ve Mehmet Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Karabayır ve Yusuf Kuş ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Levent Sungur ile Ömer Faruk Karabayır TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılıkları ve Tarım ve Orman Bakanlığına ait atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Karabayır tarafından kuruldu. 

Karabük Eskipazar'da 51.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ordu Alan-Üçyol-Karabayır yolu tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları devam eden Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda incelemelerde bulundu.

Rızataş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rızataş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Öner Karabay ve A.A.Husseın Al-Sudanı ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Esenler Karabayır'da Tuna Eğitim Vadisi Projesi yükselecek!

Esenler’in Karabayır Mahallesi yıllardır olumsuzluklarla anılıyordu. Artık o günler geride kaldı. Atılan dev adımlarla tarihi Karabayır Mahallesi artık çok daha ”Aydınlık” oluyor.

Narova Bornova'da yeni yılda yeni etap!

İzmir'in Bornova llçesi'nde gerçekleştirilen kırmızının enerjisiyle narın bereketinin bütünleştiği Narova Projesi'ni,Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır AKŞAM'a anlattı.

kayhar karabayır Haberi

kayhar karabayır

İNŞAAT sektörünün aktörleri günümüzde ürünlerini pazarlamak için birçok yol ve yöntem deniyor. Tüm bunlara rağmen hala dost ya da komşu tavsiyesi satışta önemli etken olmayı da sürdürüyor. 'Narova' projesiyle yoluna devam eden Yapıtek de bu tavsiyeden sektörün en çok kazanlarından. Firma bugüne kadar konutlarının yüzde 40'ını referans yöntemiyle satmış. Bu oran sektörde ise yüzde 10'larda. Gayrimenkul geliştirme, inşaat, çimento, bankacılık ve medya gibi birçok sektörde faaliyet gösteren İtalyan Caltagirone Grup'a bağlı Çimentaş'ın şirketlerinden Yapıtek'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhar Karabayır'la hem Narova'yı, hem sektörü, hem de yeni yatırımları konuştuk.



İlk etapta yaşam başlıyor

114 konutun yer aldığı Narova'nın ilk etabının ay sonunda tamamlanacağı bilgisini paylaşan Karabayır, kasım-aralık gibi de ilk etapta yaşamın başlayacağını belirterek, şöyle devam etti: "17 ay gibi bir...