28 / 04 / 2024

Kayı Holding

Kayı Holding

Yatırımlarını sağlık alanına yoğunlaştırdıklarını aktaran Kayı Holding’in patronu Coşkun Yılmaz, anahtar teslim hastane yaptıklarını söyledi. Yılmaz, “İnşaatından ekipmanına hatta personel eğitimine her şeyi yapıyoruz” dedi

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Rönesans Holding, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Rönesans Holding, 2018 yılına ilişkin mali kayıtlarının denetlenmesi için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Sümer Holding'in Kayseri'deki arazisinin imar planı onaylandı!

Sümer Holding adına kayıtlı Kayseri ili Kocasinen ilçesi Sümer Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Kayı İnşaat Cezayir'deki Constantine Otel'i tamamladı!

Faaliyet gösterdiği birçok sektördeki yatırımlarıyla uluslararası pazarlarda büyümesini sürdüren Kayı Holding, Cezayir'de hayata geçirdiği Constantine Otel'i tamamladı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Kayı İnşaat Cezayir'deki otel projesini tamamlandı!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan; müteahhitlik, enerji, gayrimenkul geliştirme, yatırım ve sağlık sektörlerindeki projeleriyle fark yaratan Kayı Holding, yurt dışındaki projeler yapmayı sürdürüyor. 

Doğuş GYO'dan 11.7 milyon TL, Doğuş Holding'e aktarıldı!

Doğuş GYO'nun Kısmi Bölünme İşlemi neticesinde, tahsisli sermaye arttırım karşılığı 11 milyon 792 bin 176 TL nominal değerde pay Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde oluşturulmuş olup Doğuş Holding A.Ş. hesabına aktarıldı.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Kayı Holding Haberi

Kayı Holding

Müteahhitlik, inşaat, yatırım, gayrimenkul, enerji ve sağlık olmak üzere 5 farklı sektörde faaliyet gösteren Kayı Holding, bu yıl 25'inci yaşını kutladı. 19 ülkede, 65 noktada faaliyet gösteren ve 240 milyon dolarlık toplam ciroya ulaşan şirket, yılsonuna kadar cirosunu 400 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor. Cironun yüzde 90'ını yurtdışı projelerden elde ettiklerini aktaran Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, "Grup yatırımlarımız 25 yıl önce inşaat sektörüyle başladı. Şu anda enerji, turizm ve sağlık alanlarında da faaliyet gösteriyoruz. Son dönemde yatırımlarımızı sağlık alanında yoğunlaştırdık" şeklinde konuştu. Sağlık sektöründe anahtar teslim hastane hizmeti verdiklerini aktaran Yılmaz, şunları anlattı: "Bu iş kolu 'package' olarak tabir ediliyor. Yani hastanelerin projelendirilmesinden başlayarak kullanılacak alet ve ekipmanların alım ve kurulumu, daha sonra da tüm hastane ekibinin...