30 / 04 / 2024

Kayıoba Konakları kampanya

Kayıoba Konakları kampanya

Bursa'da inşa edilen Kayıoba Konakları projesinde 36 boyunca 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı!

Kalyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Nevbahar Kemer Konakları'nda başlatılan kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Kim Market’ten kampanya şenliği! İşte, KİM Market 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

KİM Market, piliç baget, peynir, sucuk gibi temel gıda ve deterjan, şampuan, kayıt havlu başta olmak üzere temizlik malzemelerinde kampanya başlattı. İşte, pek çok temel gıda ürününde indirime yapan KİM Market’in 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

3S Firuze Konakları’nda yüzde 20 indirim fırsatı!

Konut sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı kampanyaya 3S Kale de destek verdi. Kampanya kapsamında 3S Firuze Konakları için yüzde 20 indirim ve avantajlı ödeme koşulları sağlanıyor.

Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Yeni Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Yeniköy Konakları’nda çok avantajlı bir kampanyaya başlyor. 

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Bursa Kayıoba Konakları'nda 36 ay 0 faiz!

Bursa'da inşa edilen Kayıoba Konakları projesinde 36 boyunca 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Kartepe Konakları'nda mega kampanya fırsatı!

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.

Efe Koru Konakları'nda kampanya!

Toplam 80 konuttan meydana gelen Efe Koru Konakları'nda kampanya başladı. Projede yüzde 15 indirim veya yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor.

Kavaklı Konakları’nda yılbaşı kampanyası!

Kavaklı Konakları için “ 60 aya sıfır faiz ” kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Kavaklı Konakları’ndan ev alanlar borçlarını 60 ay boyunca faizsiz ödemenin keyfini yaşayacak.

Es Bahçe Konakları'nda kampanya kapsamında fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Ata Grup, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Esenyurt'ta gerçekleştirdiği Es Bahçe Konakları projesinde, Kasım ve Aralık aylarına özel kampanya başlattı. Proje konut satış fiyatları 250 bin TL ile 280 bin TL arasında satışa sunuluyor.

Es Bahçe-Es Park Konakları'nda 250 bin TL'ye 3+1!

Es Bahçe Es Park Konakları'nda, yeni kampanya düzenlendi. 125 metrekareye 3+1 konutların yer aldığı projede, daireler 250 bin ile 290 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

Esbahçe Konakları'nda bayram kampanyası! 250 bin liraya!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Esenyurt’ta Ata Grup tarafından hayata geçirilen Es Bahçe Konakları, bayramda süpriz bir kampanya yapıyor. Es Bahçe Konakları’nda belirli daireler yüzde 5 indirimle satışa sunuluyor...

Kayıoba Konakları kampanya Haberi

Kayıoba Konakları kampanya

2001 yılından bu yana inşaat sektöründe pek çok konut projesini hayata geçiren Akcan Yapı, şimdi de ev sahibi olmayı kolaylaştıracak yeni kampanyalara ve iki yeni projeye imza atıyor. Akcan Yapı imzası taşıyan Ankara yolu lokasyonlu Ruberu Palace ve Kayapa’da yeni başlayan Kayıoba Konakları projelerinden, 36 ay boyunca sıfır faiz ve şirket bünyesinde kredilendirme imkanıyla ev sahibi olabilirsiniz.


Firma ayrıca vadeli ödeme seçeneği ile ev almak isteyen müşterileri içinde, %35 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri ile cazip ödeme koşulları oluşturmuş.


YILDIRIM’DA YENİ SARAYINIZ

Kampanyayla Akcan Yapı tarafından inşaatına başlanan Ankara yolu üzerinde Ruberu Palace ve Kayapa’da yükselecek Kayıoba Konakları projelerinden ev sahibi olmak çok kolaylaşacak.


Ankara yolu üzerinde Bursa’nın yükselen yıldızı Yıldırım’da Yüksek İhtisas Metro Karşısı’nda yapımına başlanan Ruberu Palace, yaşam alanlarına bir...