04 / 05 / 2024

Kayışdağı yatırımları

Kayışdağı yatırımları

Nimetullah Topu AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’na katıldı. Topu, "İçerenköy’de, Esatpaşa’da, Kayışdağı’nda spor kompleksleri, olimpik havuzlar, bilim merkezleri yapacağız" dedi

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

Kayışdağı yatırımları Haberi

Kayışdağı yatırımları


AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’ Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.


AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kiraz’ın açılış konuşmasıyla başlayan geceye, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çubukçu, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı ve 500’e yakın genç katıldı. Yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlar altında salona giren protokol davetlilerinin, gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıkları gözlendi. Gençlerin ‘Ataşehir seninle gurur duyuyor’ tezahüratları altında kürsüye gelen Nimetullah Topu yaptığı konuşmada, “2004 yılında AK Parti Gençlik Kollarında sizlerin yaşınızdayken girdiğim bu güzel camiada, bugün geldiğim noktayı hayal edemezdim. Ama bugün Belediye Başkan...