03 / 05 / 2024

Kaymakam Faik Arıcan ihale

Kaymakam Faik Arıcan ihale

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde okul ve düğün salonu yapımı için ihale yapıldı.Kaymakam Faik Arıcan, ihale için 501 bin lira ödenek kullandıklarını söyledi.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Abdulkadir Korkmaz ve Abdullah Arıcan ortaklığında kuruldu.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Başar Arıcan tarafından kuruldu.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu. 

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.

Akif Hamzaçebi: Kapalıçarşı son yıllarda can çekişiyor!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "3 bin 600 dükkanın olduğu bir çarşıdan söz ediyoruz. Ama bu çarşı son yıllarda can çekişiyor." ifadelerini kullandı...

Edanur İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edanur İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Songül Danaoğlu ve Mehmet Mürsel Arıcan ortaklığında kuruldu. 

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Arıcan tarafından kuruldu. 

Kaymakam Faik Arıcan ihale Haberi

Kaymakam Faik Arıcan ihale


AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde okul ve düğün salonu yapımı için ihale yapıldı.


Sandıklı Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyelerinin katılımı ile ihale yapıldı. Ali Çetinkaya Ortaokulu ile Ballık, Çiğiltepe ve Karacaören köy okullarıyla Sandıklı Spor Salonu onarımı, Kusura Köyü'ne de düğün salonu yapımı ihale edildi.


Kaymakam Faik Arıcan, ihale için 501 bin lira ödenek kullandıklarını...