07 / 05 / 2024

Kaymakam Hulusi Doğan

Kaymakam Hulusi Doğan

16 Aile Sağlığı Merkezi'nin yetersiz olduğu Avcılar'a 6 yeni Aile Sağlığı Merkezi daha açılacak.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Günlük ev kiralamalarına 10 bin TL ceza yolda!

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, hukuka aykırı günlük ev ve daire kiralamalara karşı etkili denetimler yapılacağını söyledi. Özel veya resmi her türlü konaklama tesisleri, tüm kayıtlarını bilgisayarda günü gününe tutmak, belge ve kayıtları genel kolluk kuvvetlerine anlık olarak bildirmek zorunda.

Doğan Enerji ve Aytemiz ortak oluyor!

Doğan Holding bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları ile Aytemiz Akaryakıt Dağıtım arasında, Aytemiz Akaryakıt paylarının alımına yönelik ortaklık görüşmelerine başlandığını duyurdu..

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Kaymakam Hulusi Doğan Haberi

Kaymakam Hulusi Doğan

Avcılar'a 6 yeni Aile Sağlığı Merkezi daha açılacak. Bölgede aktif olarak 16 Aile Sağlığı Merkezi bulunuyor ancan bölge halkına yetersiz kalıyor.


Kaymakam Hulusi Doğan, Avcılar'daki 10 mahallede ortalama olarak 4 bin 500 kişiye bir doktor düştüğünü, Aile Sağlığı Merkezi ve doktor sayısının yetersiz olduğunu söyledi. 


Kaymakam Doğan "Avcılar'da aile sağlığı merkezlerimiz ve doktor sayımız yetersiz olduğundan, vatandaşlarımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmak için 6 yeni aile sağlığı merkezi yapmayı planlıyoruz. Kuracağımız 6 yeni aile sağlığı merkezi ile 50 civarında doktor daha ilave olacaktır. Kiralamalarla beraber ilçemizde aile sağlığı merkezlerinde toplam 195 doktorun görevlendirilmesi planlanmaktadır. Ambarlı, Cihangir, Gümüşpala, Firuzköy, Yeşilkent, Mustafa Kemal Paşa mahallelerimize İl Sağlık Müdürlüğümüzce yapılacak yeni merkezlerin yerleri ile incelemelerde bulunduk." şeklinde konuştu.



Gazetem...