02 / 05 / 2024

Kaymakam Selami Kapankaya

Kaymakam Selami Kapankaya

Antalya'nın Kaş ilçesinde alternatif turizmin geliştirilmesi ve turizmin dört mevsime yayılması amacıyla üç kurumun ortaklığında proje başlatıldı.

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askından indirilecek..

Üsküdar Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Selami Ali Mahallesi’nde hayata geçirdiği içerisinde kapalı spor salonu, düğün salonu, otoparkın bulunduğu Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı.

Selami Şahin'in Beşiktaş'taki evi kentsel dönüşüme girdi!

Selami Şahin'in Beşiktaş'ta bulunan evi kentsel dönüşüm kapsamında yenilecek. Selami Şahin evini müteahhide vermiş.

İşte Selami Şahin'in 4. Levent'teki evi!

Ünlü sanatçı Selami Şahin evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Selami Şahin, iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış.

Kaymakam Selami Kapankaya Haberi

Kaymakam Selami Kapankaya

Kaymakamlık, Patara Kültür ve Tanıtma Derneği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) birlikte yürüttüğü "Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması" projesi, ortaklara ve Kaşlılara tanıtıldı.


'Tematik harita' 

Kaş'ın sahile odaklanmış olan turizmini tarımsal üretimin yaygın olmadığı bölgelere yaymak istediklerini söyleyen Kaymakam Selami Kapankaya, "Daha önce Kaş'ta BAKA ile birlikte Kaş Belediyesi öncülüğünde 'Dört Mevsim Kaş' adlı bir proje yürütüldü. Bu projede Likya Yolu ve Kaş'ta dört mevsimde dalış ön plana çıkarıldı. Bu yeni projeyle Kaş'ın bir tematik haritasını çıkarıyoruz. 



'Kaş Portalı' adlı yeni bir internet sitesi kuruldu. Cep telefonları için android programı hazırladık. Likya Yolu'nun çok önemli bir bölümü Kaş'tan geçiyor. 

Dünyanın en zengin sedir ormanları Kaş'ta. Gürsu Mahallesindeki doğal tahin üretimi, Bezirgan ambarları, Barak Kilimleri tematik haritada yer alacak. 

Kaş, zengin...