07 / 05 / 2024

kaynak holding

kaynak holding

Kaynak Holding bünyesinde Sürat Eğitim Araçları yurtiçi ve yurtdışında, yılda ortalama 100 okulun tefrişatını gerçekleştiriyor...

Rönesans Holding halka arzdan 4.5 milyar TL kaynak bekliyor!

Rönesans Holding'in ülkemizdeki ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın yüzde 10.08'lik kısmının halka arzı için talep toplama süreci başladı. Söz konusu halka arzdan sağlanacak kaynağın 4 milyar 503 milyon Türk Lirası olması bekleniyor. 

Skandal fotoğraf sonrası Sabancı Holding'den açıklama

Skandal fotoğraf sonrasında Sabancı Holding'den "2 milyar dolarlık kaynak ayırdık, sonuna kadar sahada olacağız" açıklaması geldi.

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

FETÖ üyelerinin 1 milyar TL'lik gayrimenkulleri satılacak!

Kaynak Holding’in eski ortaklarının da aralarında olduğu 11 kişinin 1 milyar TL’lik şahsi mal varlığı tespit edildi.  Finans barolarının gayrimenkullerinin satışı gündemde.

Kaynak Holding yöneticilerine ilk dava açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) finans merkezi Kaynak Holding'in yöneticilerine yönelik soruşturma tamamlandı. 

FETÖ'ye himmet davası!

FETÖ'ye finansman sağlayıp örgüt adına himmet topladıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39'u tutuklu 135 sanığın yargılandığı davanın duruşması ertelendi. 

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

Kaynak Holding'de yetkiler TMSF'ye devredildi!

Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında, 31 şirkete atanan kayyumların da yetkilerinin TMSF'ye devredilmesine karar verildi.

Kaynak Holding'e bağlı 43 şirket TMSF'ye devredildi

FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 43 şirkete atanan kayyumların yetkilerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilmesine karar verildi.

Kayyum atanan şirketlerin malları TMSF'ye!

FETÖ operasyonları kapsamında Kaynak Holding, Koza Grubu ve Boydak Holding gibi onlarca şirkete bundan sonraki süreçte kayyum atanmayacak. OHAL süresince kayyumların yetkileri mahkeme veya hâkim kararıyla TMSF’ye devredilecek.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum!

Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla Kaynak Holding ile ticari faaliyet içinde olduğu tespit edilen Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum atandı.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

kaynak holding Haberi

kaynak holding

Kaynak Holding bünyesinde Sürat Eğitim Araçları yurtiçi ve yurtdışında, yılda ortalama 100 okulun tefrişatını gerçekleştiriyor. Firma bugüne kadar yurtiçinde 171, yurtdışında 42 okulun tefrişatını gerçekleştirdi. Sürat Eğitim Araçları dünyanın en fakir ülkesinde de aynı kalitede okul yapıyor, en zengin ülkesinde de. Firmada bir okulun ihtiyacı olan 5 binden fazla ürün çeşidi yer...