19 / 07 / 2024

kaynak yetersizli

kaynak yetersizli

Türk Ytong Başkanı Hinginar, Türkiye'nin en büyük eksikliğinin kaynak yetersizliği olduğunu kaydederek, Kaynak ve uzun vadeli istikrara ihtiyacımız vat" dedi Türkiye, bu yıl 50'nci yılını kutlayan Türk Ytong'u Hilton Oteli sayesinde tanıdı...

Bakan Derya Yanık açıkladı: 130.4 milyon TL kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2018 yılının başından bugüne kadar meydana gelen doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için 130.4 milyon TL kaynak aktardık" dedi.

ABD'de kiralar ve mortgage ödemeleri için 45 milyar dolarlık kaynak ayrıldı!

ABD senatosu tarafından onaylanan mali teşvik paketi kapsamında, düşük gelirli hanelerin kiraları ve mortgage ödemeleri için 45 milyar dolarlık kaynak ayrıldı. Kirasını ödemeyenler için icra yasağı Eylül 2021'e kadar uzatıldı. 

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Yüksek Mimar Mesut Kaynak vefat etti!

Yüksek Mimar Mesut Kaynak vefat etti. Ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Tarım ve sulamaya 57,5 milyar lira kaynak sağlandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) sunulan 2021 yılı bütçesinde tarım ve sulamaya ayrılan kaynak 57,5 milyar lirayı bulurken, tarımsal destek programları için öngörülen ödenek ise 22 milyar lira oldu.

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Giresun'da selden etkilenen vatandaşlar için 2,5 milyon TL'lik kaynak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun'daki sel felaketi ile ilgili, vatandaşlar için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına 2,5 milyon TL kaynak aktaracaklarını kaydetti.

Giresun'da selden etkilenen vatandaşlar için 2,5 milyon TL'lik kaynak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun'daki sel felaketi ile ilgili, vatandaşlar için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına 2,5 milyon TL kaynak aktaracaklarını kaydetti.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

GYODER'in 'Binalarda Enerji ve Kaynak Verimliliği' semineri 12 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Binalarda Enerji ve Kaynak Verimliliği' başlıklı seminer 12 Haziran günü online olarak ZOOM uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek....

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon lira ilave kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon 440 bin 119 lira ilave kaynak aktarıldığını söyledi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak sağlanacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Kovid-19'dan etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak göndereceklerini açıkladı.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

kaynak yetersizli Haberi

kaynak yetersizli

Türk Ytong Başkanı Hinginar, Türkiye'nin en büyük eksikliğinin kaynak yetersizliği olduğunu kaydederek, "Kaynak ve uzun vadeli istikrara ihtiyacımız vat" dedi Türkiye, bu yıl 50'nci yılını kutlayan Türk Ytong'u Hilton Oteli sayesinde tanıdı. Otel tamamlandığında İstanbul'un en yüksek binası, Doğu Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük oteli olacaktı. Türk mühendisleri için bir heyecan kaynağı olan otel, kullanılan malzeme ve teknikler açısından birçok yenilik de içeriyordu. Binada, ağırlığı üçte bir azaltan köpük ve gazbeton gibi malzemelerin kullanılması gerekiyordu. Ancak Türkiye'de o dönem hafif beton diye bir malzeme yoktu ve tek yol yurt dışından ithal etmekti. 


Atatürk'e saygı turu 


Bu malzemeyle ilk kez Hilton Oteli sayesinden tanışan projenin Şantiye Şef Yardımcısı Yüksek Mühendis Bülent Demiren, oteli 1955 yılında tamamlanıp kapılarını müşterilerine açüğında, gazbetonu Türkiye'de üretmeyi...