06 / 05 / 2024

Kaynaşlı

Kaynaşlı

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın ilçeyi ziyareti sırasında sunulan enerji hatları TEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mükremin Çepni ile eskiyen enerji hatları değiştirilmesi ve yer altına alınması ile ilgili görüşmeler sonuç verdi.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Bu seneki milyarderliğin kaynağı: Miras!

Zürih merkezli bir İsviçre bankası UBS Group AG tarafından yayımlanan 2023 yılı raporunda dünya genelinde dolar milyarderlerinin kaynağının miras olduğu ortaya çıktı. 

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Kaynaşlı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Düzce İli Kaynaşlı Belediye Başkanlığı, Düzce Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Türkiye'nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı

Türkiye'nin 11 ilinde Sosyal Girişimcilik ve Geçim Kaynağı Tesisleri başlığı altında atıl tesisler yenilenecek. En az 7 bin kişinin faydalanabileceği 70 tesis canlandırılacak. Bakanlık, belediyeler ve kalkınma ajansları çalışmalara destek verecek. İşte detaylar..

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 182.3 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun, hazırlanan Özel Amaçlı Finansal Tablo (TTK 376 bilançosu) bilançosunda Şirket'in Öz Kaynağı 182.348.258 TL olarak tespit edilmiştir. Bu tutar şirketin 235.115.706 TL olan ödenmiş sermayesini koruduğunu göstermektedir.

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 428.4 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun Özel Amaçlı Finansal Tablo (TTK 376 bilançosu) bilançosunda öz kaynağı 428 milyon 455 bin 294 TL olarak tespit edildi.

Murat Kurum: Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni'nde yaptığı açıklamada "Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz" dedi...

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce TOKİ 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak.

Kaynaşlı Haberi

Kaynaşlı

2015 bahar döneminde çalışma programı şöyle olacak;


Şebeke yenileme calışması Karaçalı, Merkez, Sarıyer ve Kumluca Mahalleleri'nin yanı sıra Merkez Mahallesinde çalışma yapılacak cadde ve sokaklar şöyle; Sağlık Sokak. Kültür Cad, Vatan cad, 19. Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Begonya Sokak, Işık Sokak ve 14. Sokak, Karaçalı Mah. Prof Dr. Ahmet Alyürek Caddesi. Adı geçen bölgelerde bulunan enerji hatlan yer altına alınacak. 


Star...