03 / 05 / 2024

kayser

kayser

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını söyledi.

Kayseri'de lojmanlar ve arsası pazarlığa kaldı!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı. İhaleye önümüzdeki hafta Çarşamba günü aynı saatte devam edilecek.

Kayseri Melikgazi'de satılık arsa 2 milyon 470 bin TL'ye!

Kayseri İli, Melikgazi ilçe, Mimar Sinan Mahallesinde yer alan arsa 2 milyon 470 bin TL'ye satılıyor. Açık arttırma usulü ile satılacak olan arsanın ilk satış günü 4 Ekim 2013 belirlendi...

Kayseri'de 23 okul yapılacak!

Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerine, 2013 yılı sonuna kadar 24'er derslikli 23 okul yapılacak...

Nazım İmamoğlu'nun yeğeni evlendi!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu'nun yeğeni Ali Selçuk Acarsoy’u Merve Balcı ile evlendirdi.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

KAYSERİ'nin Sarız ilçesinde bir süre önce temeli atılan Sarız TOKİ konutları yükselmeye başladı.

Kayseri Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'deki en önemli bilim merkezlerinden birini Kayseri'ye kazandırdı. KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, açılış için gün sayan Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Kayseri'de cami inşaatından düşen işçi yaşam mücadelesini kaybetti!

KAYSERİ'de Merkez Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi'nde bulunan bir cami inşaatında çalışan Erdal Aybaz (24), 2 hafta önce yaklaşık 8 metre yükseklikteki iskeleden düştü. Aybaz dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Mustafa Boydak: Kimse yatırımdan vazgeçmesin!

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Kayseri OSB'de anaokulu inşa edilecek!

KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) anaokulu yapımına ilişkin protokolü imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldı.

Kayseri Esentepe'de inşaatın yük asansörü düştü!

KAYSERİ’de bir inşaatın dış cephesindeki yük asansörünün düşmesi sonucu başına demir parçası gelen işçilerden 40 yaşındaki İmdat Şahin, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kayseri kent mezarlığı 8 milyon TL ile yenilenecek!

KAYSERİ’de 850 bin metrekarelik alanda bulunan 85 bin mezarın bulunduğu kent mezarlığı, yeniden yapılandırma projesi kapsamında 8 milyon TL’lik harcama ile yeniden düzenlenecek.

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Dominik'te 22 kilometrekare orman kiraladı!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu, 2010’da keşif için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde, suya, neme, demirden daha dayanıklı tik ağacını keşfetti. Dominik hükümetinden 22 kilometrekare orman kiralayıp işletmeye başladı.

Kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Çelik, ilçeleri sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da geliştirmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Melikgazi Küçükali'deki dönüşümde son durum!

KAYSERİ Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesi kentsel Dönüşüm Bölgesinde incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, başka kurumlarda 2-3 yıl süren dönüşüm çalışmalarının Melikgazi Belediyemizce 10 ayda gerçekleştirildiğini ifade etti.

Kayserili 10 inşaat işçisi Bağdat'ta mahsur kaldı!

KAYSERİ'den Irak'a inşaatlarda çalışmak için giden 10 işçi, Bağdat'ta mahsur kaldıklarını ileri sürerek, dönmek için yardım beklediklerini söyledi. İşçiler, Türkiye'deki yakınlarını arayarak mahsur kaldıklarını ifade etti.

kayser Haberi

kayser

16 Ekim 2015 tarihinde Bakanlar Kurulunca Afet Riski Altındaki Alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanununun 2. maddesine göre Anbar ve Küçükali mahalleleri Kentsel Dönüşüm için karar alındığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi belediyesi olarak Anbar ve Küçükali mahallelerinde biz belediye olarak kentsel dönüşü başlattık. Ancak mülk sahiplerine ödenecek kira, daire karşılığı takas gibi konularda bakanlar kurulu kararı gerekiyordu. Bu karar 16 Ekimde de alınmış olup bugün itibari ile resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğü girmiştir. Kayseri başta olmak üzere her iki mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Sıra kat karşılığı inşat sözleşmesinin yapılmasındadır. Bu konuyu da önümüzdeki hafta halleceğiz. Hani bir hafta içerisinde her iki mahallede inşaata başlanacaktır” dedi. Melikgazi Belediyesi olarak 2015 yılı Temmuz ayı içerisinde başlatılan çalışmanın kısa sürede mülk sahiplerince anlaşılması...