05 / 05 / 2024

kayseri 2016 gayrimenkul sektörü

kayseri 2016 gayrimenkul sektörü

Sedat Kılınç, "Ekonomi Raporu" programına konuk oldu. Kılınç yaklaşık 1 saat süren programda, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Kayseri Kocasinan'da 37.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 37 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 30.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri ilinde yer alan 10 gayrimenkulü 30 milyon 840 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri'deki gayrimenkul davasında kararı Danıştay verdi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen bugünkü köşesinde Kayseri ilindeki bir gayrimenkul davasını kaleme aldı.

Kayseri Melikgazi'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 197 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 21.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Ertuğrulgazi, Saraybosna, ve Tanpınar'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 126.9 milyon TL'ye satılık 28 gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet'te yer alan 28 adet gayrimenkulü 126 milyon 880 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

kayseri 2016 gayrimenkul sektörü Haberi

kayseri 2016 gayrimenkul sektörü

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Sedat Kılınç, gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. 


SEDAT KILINÇ KONUT SEKTÖRÜNÜ VE SUAT ALTIN İNŞAAT'IN HEDEFLERİNİ ANLATTI 

Kayseri'de inşaat sektöründe yaklaşık 45 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Sedat Kılınç, Ömer Faruk Hamurcu'nun hazırlayıp sunduğu "Ekonomi Raporu" programına konuk oldu. Kılınç yaklaşık 1 saat süren programda, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. İşte o açıklamalar: 


ÇALIŞMALAR NASIL GİDİYOR? 

Tempo yoğun yeni projelerin hazırlıkları var. Ulusal anlamda marka olma yolunda devam ediyor çalışmalarımız. Bir çok şehirde çalışmalarımız var. Bunların bir kısmını neticelendirmek üzereyiz. Tabi buda yoğun bir tempo gerektiriyor. 


2015 YILINDA 2 SEÇİM ATLATMASINA RAĞMEN GAYRİMENKUL VE...