20 / 05 / 2024

Kayseri açılış

Kayseri açılış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 232 milyon liralık yatırımlarının da aralarında bulunduğu 587 milyon liralık yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Kayseri'de 3,8 milyon metrekare hazine arazisi üretime açılıyor!

Kayseri'de hazinenin atıl durumda bulunan 3,8 milyon metrekare arazisi üretime açılıyor.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Kayseri Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında, şu ana kadar hizmete girenler arasında en büyüğü olma özelliğine sahip Kayseri Şehir Hastanesi açılışı için gün sayıyor. 

Kayseri Bilim Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından Kayseri’ye kazandırılan Kayseri Bilim Merkezi’nde Bilim Kampı açılış için gün sayıyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kayseri 262 milyon TL'lik açılış şölenine hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Aralık Pazar günü Kayseri'ye gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını hizmete açacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere de hitap edecek.

Kayseri Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'deki en önemli bilim merkezlerinden birini Kayseri'ye kazandırdı. KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, açılış için gün sayan Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılıyor!

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi 2 Mayıs Pazartesi günü açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılış için hazırlanan müzede incelemelerde bulundu.

Mustafa Elitaş Kayseri'de Kur'an kursu açılışını gerçekleştirdi!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri'de Kur'an kursu açılışı gerçekleştirdi. Elitaş, Melikgazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde kayınpederi Osman Ulubaş tarafından eşi Hayriye Ulubaş adına yaptırılan kursun açılışını yaptı.

Kayseri açılış Haberi

Kayseri açılış


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 232 milyon liralık yatırımlarının da aralarında bulunduğu 587 milyon liralık yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kayseri bizim canımız ciğerimiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi içinde yer alan Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi'nin açılışını yaptıktan sonra toplu açılış töreni için Cumhuriyet Meydanı'na geçti. Kayserililer soğuk havaya rağmen meydanı tıklım tıklım doldurdu. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra bakanlar, çok sayıda milletvekili, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

587 MİLYON TL'LİK AÇILIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada 587 milyon lira bedelli 30 eserin...