28 / 04 / 2024

kayseri Akkışla 2016 yatırımları

kayseri Akkışla 2016 yatırımları

Akkışla'nın beklentilerini yerinde tespit eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik , gelen taleplerin tamamını değerlendirerek; kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayıp hayata geçireceklerini söyledi.

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da 2016'da 339 proje tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bir yılda tam 339 proje gerçekleştirildiğini söyledi. Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi’ne üç ayda yapılan 9 bin başvurunun tamamının sonuçlandırıldığını söyledi.

Kayseri'de 2016'da 30 bin 675 konut satıldı!

Türkiye istatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Kayseri'de 2016 yılında 30 bin 675 konut satış sonucu el değiştirdi.

Kayseri'de 2016 Kasım ayında 3061 Konut satıldı!

TÜİK Konut Satış İstatistikleri, Kasım 2016 (Kayseri, Sivas, Yozgat) rakamlarını yayınladı.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Doğukışla Vadisi kura sonuçları 2016!

166 adet daireden oluşan TOKİ Doğukışla Vadisi projesinde konut alma ve konut belirleme kurası için geri sayım başladı. TOKİ Doğukışla Vadisi kura sonuçları 2016.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları tam listesi 2016!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları tam listesi 2016 açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları tam listesi 2016 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

kayseri Akkışla 2016 yatırımları Haberi

kayseri Akkışla 2016 yatırımları


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ilçe ziyaretlerini Akkışla ile sürdürdü. Akkışla'nın beklentilerini yerinde tespit eden Başkan Çelik, gelen taleplerin tamamını değerlendirerek; kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayıp hayata geçireceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla programına AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. İlçe Başkan Hayrullah Dündar, Başkan Çelik'e çiçek vererek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Dündar ayrıca ilçenin Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini Başkan Çelik'e yazılı olarak iletti.

Başkan Çelik daha sonra Akkışla Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Ergül, "Büyükşehir Belediyesi'ne ne zaman bir talep için gitsek tatlı dil ve güler yüz görüyoruz" dedi. Belediye Başkanı Ergül, Büyükşehir Belediyesi'nden kapalı pazaryeri, mesire alanı, ilçe meydanının düzenlenmesi,...