03 / 05 / 2024

Kayseri Amatör Spor Tesisleri

Kayseri Amatör Spor Tesisleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması!

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

5 ilde 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, bu yıl Bursa, Kocaeli, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kayseri'de miras kavgası: Anlaşamadığı ağabeyini pompalı tüfekle öldürdü!

Kayseri'de Rüstem Yıldız, miras anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada ağabeyi Fedayi Yıldız'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 6 daire başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla ilgili yaklaşık 7,5 saat süren bir toplantı yaptı.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri Haberi

Kayseri Amatör Spor Tesisleri


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatlarında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yapılan tesislerin her birisinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Başkan Çelik, incelemelerine Argıncık’ta yapılan Amatör Spor Tesisleri ile başladı. Bu yıl temeli atılan tesislerin inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, tesislere gelen sporcularla da sohbet etti.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kadir Has Stadı’nın yanında yapılan Güreş Eğitim Kamp Merkezi inşaatını da gezerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Beyazşehir’e geçen Başkan Çelik, öncelikle Beyazşehir ile birlikte şehrin altı farklı noktasına yapılan mini terminal inşaatını da inceledi.


Başkan Çelik kentteki yatırımlarla ilgili olarak,“İnşaatlarımız ilgili birimlerimiz tarafından sürekli kontrol ediliyor; ancak biz de fırsat buldukça incelemelerde bulunuyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Tesisleri ile...