02 / 10 / 2024

kayseri arsa ihaleleri

kayseri arsa ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir'den satılık 21 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde yer alan 21 arsayı ihaleyle satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni ihale!

Kayseri Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentteki yatırımcılar için yeni arsa fırsatları sunmaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satacak.

Kayseri Büyükşehir 12 arsayı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için yeni bir ihale düzenliyor, büyükşehir 12 arsayı 23 Ağustos Çarşamba günü satışa çıkarıyor.

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Kayseri’de fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kayseri’de orta ve uzun vadede fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı.

Bursa ve Kayseri’de satılık arsa ile arazi fırsatı!

Bursa ve Kayseri’de yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 2 Ekim’de yapılacak.

Ankara ve Kayseri’de satılık 8 arsa! İmarlı arsa arayanlar bu tarihlere dikkat!

Ankara ve Kayseri’de yer alan toplamda 8 arsa belediyeler tarafından satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Kayseri ve Edirne’de satılık 4 arsa! Konut, ticaret ve turizm imarlı arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Kayseri ve Edirne’de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsaların satış ihaleleri 10 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri ve Çorum’da toplam 32 adet arsa satılıyor!

Belediyeler, Kayseri ve Çorum’da 32 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 601 bin TL’den başlayan fiyatlardan satılacak arazilerin satışıyla ilgili ayrıntılar

Belediyelerden Muğla ve Kayseri'de satılık 10 arsa!

Muğla ve Kayseri'de yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri ve Aydın'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 19 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Belediyeler, Kayseri ve Aydın'daki 19 adet arsa ve araziyi 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi hangi tarihlerde? İşte ilan metinleri... 

Kayseri'de bir otel ile Pendik'te bir arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Kayseri'de bir otel ile Pendik'te bir arsa satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

İki şehirde satılık 5 arsa ve 2+1, 3+1 konutlar!

Kayseri'de yer alan 5 adet arsa ve Giresun'da yer alan 5 adet konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

İki şehirdeki 11 arsa ve arazi satışa çıktı! 24 taksitle arsa fırsatı!

Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 11 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Çanakkale Bozcaada, Çorum ve Kayseri'de 22 adet arsa satılıyor! Belediyeler tek tek açıkladı! 

Çanakkale Bozcaada, Çorum Kargı ve Kayseri Merkez'de yer alan 22 adet arsa satılıyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

kayseri arsa ihaleleri Haberi

kayseri arsa ihaleleri

Yeni ihaleler düzenlemeye devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’nde önemli fırsatlar sunuyor. Üç ayrı mahalledeki ticaret ve konut alanı arsaları için 7 Ağustos Çarşamba günü ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ilk ihale saat 13.50’de başlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılacak ihalede Aydınlar Mahallesi’nde yer alan özel eğitim tesis alanı satışa sunulacak. Aynı gün saat 14.00’te başlayacak olan ihalede ise Pervane Mahallesi’ndeki 4 adet ticaret alanı arsasının satışı gerçekleştirilecek. Saat 14.10’da yapılacak olan üçüncü ihalede ise Şeker Mahallesi’ndeki 2 adet konut+ticaret alanı arsasının satışı yapılacak. Her üç ihale için de ihalenin gerçekleşirileceği tarih olan 7 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’a kadar başvuru yapılabilecek.