28 / 04 / 2024

kayseri arsa ihaleleri

kayseri arsa ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir'den satılık 21 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde yer alan 21 arsayı ihaleyle satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni ihale!

Kayseri Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentteki yatırımcılar için yeni arsa fırsatları sunmaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satacak.

Kayseri Büyükşehir 12 arsayı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için yeni bir ihale düzenliyor, büyükşehir 12 arsayı 23 Ağustos Çarşamba günü satışa çıkarıyor.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Kayseri Kocasinan'da 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kayseri Kocasinan'da 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla 54 adet konut imarlı arsa satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

kayseri arsa ihaleleri Haberi

kayseri arsa ihaleleri

Yeni ihaleler düzenlemeye devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’nde önemli fırsatlar sunuyor. Üç ayrı mahalledeki ticaret ve konut alanı arsaları için 7 Ağustos Çarşamba günü ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ilk ihale saat 13.50’de başlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılacak ihalede Aydınlar Mahallesi’nde yer alan özel eğitim tesis alanı satışa sunulacak. Aynı gün saat 14.00’te başlayacak olan ihalede ise Pervane Mahallesi’ndeki 4 adet ticaret alanı arsasının satışı gerçekleştirilecek. Saat 14.10’da yapılacak olan üçüncü ihalede ise Şeker Mahallesi’ndeki 2 adet konut+ticaret alanı arsasının satışı yapılacak. Her üç ihale için de ihalenin gerçekleşirileceği tarih olan 7 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’a kadar başvuru yapılabilecek.