30 / 04 / 2024

kayseri arsa ihalesi

kayseri arsa ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi'nde bulunan karma tek katlı fabrika binası ve üç katlı idari bina ve arsası vasfındaki taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 713 bin 968 TL olarak belirlendi.

Kayserili yatırımcılara arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yarın Şeker Mahallesi’ndeki ticaret alanı arsasını satışa çıkarıyor.

Kayseri'de 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri'de 5 ayrı mahalledeki arsalar ihale ile satıldı!

Mimarsinan Kayapul, Belsin 30 Ağustos, Selçuklu, Yeşilyurt ve Gesi Bağpınar Mahalleleri olmak üzere 5 mahallede bulunan 65 adet ticaret ve konut arsası düzenlenen ihale ile satışa sunuldu...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Kayseri projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 236 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kayseri 2023 projesi 31 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinin ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 236 adet yeni konuta yer verilecek.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini peş peşe yayımlıyor. Yayımlanan ihaleler arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan imarlı arsa ihalesi dikkat çekiyor.

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

Milli Emlak'tan 48 bin TL'ye arsa fırsatı! KDV'den muaf imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında 48 bin TL bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. İşte Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

kayseri arsa ihalesi Haberi

kayseri arsa ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 6 adet konut alanı arsası “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satışa çıkarıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait yatırıma uygun, Erkilet Mahallesi'ndeki her biri için 4 milyon 980 bin TL muhammen bedeli olan altı ayrı konut alanı arsası için 21 Aralık 2021 Salı günü saat 14.00’te yapılacak ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak.

Geçici teminatları yatıranlar ihaleye katılabilecek. İhaleyle ilgili daha detaylı bilgi Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğünden edinilebilecek.

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6...