22 / 05 / 2024

kayseri asfalt ihaleleri

kayseri asfalt ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm ihalesi!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat ihaleleri devam ediyor. Melikgazi Belediyesi tarafından 92 daire ve 6 dükkan yapımının kat karşılığı inşaat ihalesi düzenlendi. 

Kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 2 bin 700 metrelik yolun 1200 metrelik kısmında alt yapı ve birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Kayseri Büyükşehir'den 35 milyon TL'lik asfalt ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi.

Kayseri'nin yolları yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sivas Yolu'nun Gesi Kavşağı ile Kuzey Çevreyolu Kavşağı arasında çalışma başlattı. 2 bin 700 metre uzunluğundaki yolda yapılan çalışmalarla mevcut yol genişletilerek altyapısı ve asfaltı yenilenecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden hafriyat nakil işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi maliyeti 6 milyon 327 bin TL olan nakliye işi için ihaleye çıktı, hafriyat, temel, alt temel ve asfalt malzemesi nakli işi için yapılan ihalede Öztaşlar İnşaat, Solmazlar Nakliyat ve Gema İnşaat firmaları teklif verdi

Kayseri Kocasinan Belediyesi 3,7 milyonluk asfalt ihalesi gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi. Maliyeti 3 milyon 732 bin 890 lira olan ihaleye toplam 8 firma katıldı.

Kayseri Belediyesi asfaltlama ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Kayseri Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlıı, "Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü, Toki Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı.

kayseri asfalt ihaleleri Haberi

kayseri asfalt ihaleleri


Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu yıl da şehrin pek çok yerinde asfalt çalışması yaparak ulaşımın konforunu artıracak. Kayseri'nin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt kaplama işi için Büyükşehir Belediyesi'nce yaklaşık maliyeti 35 milyon 483 bin TL'yi bulan bir ihale yapıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Teyda İnşaat: 25 milyon 829 bin TL

Nalbantoğlu İnşaat: 26 milyon 217 bin TL

Mapek İnşaat-Saylık Yol Yapı Ortak Kirişimi: 26 milyon 424 bin TL

Nesma Yapı Makine-Pekintaş Yapı: 27 milyon 10 bin TL

Eze Yapı İnşaat-İntaş Yapı: 28 milyon 429 bin TL

Doğan İnşaat: 33 milyon TL

İhale, tekliflerin komisyon tarafından incelenmesinin ardından sonuçlanacak.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi





Bu haber Büyük Kayseri'de şöyle yer aldı:


Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi. 

Büyükşehir Belediyesi bu yıl...