15 / 05 / 2024

kayseri askeri lojman

kayseri askeri lojman

Büyükşehir Belediyesi ile Askeriye arasında yapılan protokol gereğince Sivas Caddesi üzerinde (Büyükşehir Belediyesi yanı) bulunan askeri lojmanların ve iki villanın yıkımına başlandı...

TOKİ'den Maslak'a askeri lojman! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

Florya'da askeri lojman arazisine lüks konut projesine CHP'den itiraz!

Florya Şenlikköy'de yer alan eski askeri alan ile ilgili olarak TOKİ'nin hazırladığı yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya alındı. TOKİ'nin hazırladığı imar planı teklifine, CHP'li Bakırköy Belediyesi itiraz etti.

İstanbul Golf Kulübü’nün yerine askeri lojman inşa ediliyor!

Türkiye’nin ilk spor kulübü olan İstanbul Golf Kulübü’nün bulunduğu araziye askeri lojman yapılıyor. Proje 350 dönümlük alanda hayata geçirilecek.

Askeri alanlar kentsel dönüşüme girecek mi?

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir dışına taşınan kent merkezlerindeki askeri alanlara ilişkin olarak açıklama yaptı. Canikli, “Kent merkezinde yer alan askeri lojman, idari birimler ve askerlik şubelerinin taşınması gündemde değildir” dedi.

Kayseri'deki 24 askeri alan şehir dışına mı çıkarılıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Hava İkmal Şehir Parkı projesiyle Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Maliye Bakanlığımızla bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Askeri bir tesisin şehir dışına taşınmasıyla ilgili izlenecek yol konusunda mesafeler kat ettik ''dedi.

Kayseri Belediyesi lojman ve arsa ihalesi pazarlığa kaldı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı. 5 firmanın katıldığı ihale tekliflerin layık olmaması nedeniyle pazarlığa bırakıldı.

Kayseri'de lojman ve arsa ihalesi pazarlığa kaldı!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı. 5 firmanın katıldığı ihale tekliflerin layık olmaması nedeniyle pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık lojman!

Melikgazi Belediyesi, Melikgazi Alparslan Mahallesi'nde bulunan lojman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu lojmanın satış bedeli 8 milyon 528 bin TL olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi'ne devredilen askeri lojman arazilerinde son durum!

Yaklaşık iki yıl önce yıkılan Askeri lojmanların arazileri Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Bu arazilerle ilgili hala karar verilmedi ve halka açık otopark olarak kullanılıyor.

Çorlu'da askeri lojman binalarının yıkımlarına başlandı!

Çorlu'da Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan askeri lojmanların yıkım çalışmaları sürüyor. Depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkıldığı öğrenilen askeri lojmanların yerine ne yapılacağı ise merak uyandırıyor.

İstanbul'da 7 askeri lojmanın yıkımını Akkaya İnşaat yapacak!

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

Kayseri'de yıkımdan etkilenen bina boşaltıldı!

Kayseri'de, Abdullah Gül Üniversitesine yurt yapmak için yıkımına başlanan askeri lojmanın bitişiğindeki 8 katlı apartman boşaltıldı. Apartman sakinleri binanın sallandığını ve duvarlarda çatlaklar oluştuğunu söyledi.

kayseri askeri lojman Haberi

kayseri askeri lojman


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Lojmanların yıkılmasıyla oluşacak yeşil alan, şehrimize ayrı bir güzellik katacak" dedi.

Yıkım çalışmalarını yerinde denetleyen ve yıkımın ardından uygulanacak projeyi inceleyen Başkan Özhaseki, daha sonra çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Lojmanların ve iki villanın yıkılmasının ardından çıkacak alanın yeşil alan olacağına dikkat çeken Başkan Özhaseki, "Belediye olarak biz bir park projesi yaptırdık. Burası yeşil alan olacak ve Kayserili hemşehrilerimize hizmet verecek. Bu alan 4 bin m2'den fazla. Belediyemizin önündeki yeşil alanla birlikte neredeyse 5-6 bin m2'lik yeni bir park alanı daha yapmış oluyoruz" dedi.


10 MİLYONLUK PROJE 

Bu projenin maliyetli bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Özhaseki, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu yeşil alan çalışması biraz pahalıya mal oluyor. Çünkü lojmanların yıkılarak bir başka yere...