14 / 05 / 2024

Kayseri Bi şehir projesi

Kayseri Bi şehir projesi

Gayrimenkul sektöründe Tordemir inşaat, yine bir yeniliğe imza atıyor. Kayseri Mimar Sinan'daki Gül Konakları'nın yanında Bişehir adıyla 50000 m2 alan üzerine 800 lüks konut inşa ediyor.

Kayseri'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

’Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak’ sloganıyla çalışmalarına hız veren Kocasinan Belediyesi birinci öncelikli Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinde yoğun ve titiz biçimde çalışmaya devam ediyor.

Kayseri Ahi Evran kentsel dönüşümü ne zaman başlayacak?

'Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak, Kocasinan Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak' sloganıyla çalışmalarına hız veren Kocasinan Belediyesi birinci öncelikli Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinde yoğun ve titiz biçimde çalışmaya devam ediyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm endişesi yaşıyor!

Kayseri'de Kocasinan ilçesine bağlı Ahi Evran Mahallesi sakinleri, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında evlerine düşük değer biçildiğini söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.

Kayseri Bi Şehir Evleri nerede?

Kayseri Bi Şehir Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. "Kayseri Bi Şehir Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kayseri Bi Şehir daire fiyatları!

Kayseri Bi Şehir projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bi Şehir daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bi Şehir Kayseri projesinde daireler 103 bin TL' den başlıyor!

Tordemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Bi Şehir projesi toplam 716 adet daireden oluşuyor. Proje Kayseri İl'i Mimarsinan bölgesinde yer alıyor. Bi Şehir projesinde daireler 103 bin TL' den başlıyor.

Bişehir projesi Kayseri'de Tordemir imzasıyla yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe Tordemir inşaat, yine bir yeniliğe imza atıyor. Kayseri Mimar Sinan'daki Gül Konakları'nın yanında Bişehir adıyla 50000 m2 alan üzerine 800 lüks konut inşa ediyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 34 konut satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi 5.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 34 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Kayseri'de icradan 3 milyon 660 bin TL'ye satılık 18 dükkan!

Kayseri 3. İcra Müdürlüğü, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Hallaçoğlu Mahallesi 3426 ada, 21 parselde yer alan bin 994 metrekare arsa üzerindeki 18 dükkanı satışa sunuyor

Kayseri'de satış memurluğundan 9.7 milyon TL'ye arsa!

Kayseri 3. Satış Memurluğu; Kayseri'deki 2 taşınmazın satışını yapıyor. Taşınmazlardan biri bağ, diğeri arsa vasfında... Toplam değerleri ise 9 milyon 740 bin 766 TL olarak belirlendi

Kayseri'de icradan 9.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Kayseri 2. İcra Dairesi; 4 taşınmazı satıyor. Taşınmazların 3'ü arsa vasfında 1'i ise tarla vasfında. Toplam değerleri 9 milyon 778 bin 792 TL olan taşınmazların ihalesi 1 Mart'ta yapılacak

Boydak'ın Kayseri OSB'deki yeni binasına konser salonu yapıldı

Boydak Holding’in, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptırdığı yeni holding binasının son iki katına çalışanları için dünya standartlarında 400 kişilik konser ve konferans salonu yaptırdığı bildirildi

Kayseri'de icradan 1 milyon 31 bin TL'ye satılık bağ!

Kayseri 4. İcra Dairesi Müdürlüğü; Kayseri ili, Melikgazi ilçesindeki 1 milyon 31 bin TL değerindeki bağı satıyor. İhalesi ise 4 Şubat'ta Kayseri 4. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak

Kayseri Bi şehir projesi Haberi

Kayseri Bi şehir projesi

Bişehir'de alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, restorantlar ve sinema salonlarının bulunduğunu söyleyen Tordemir inşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Çelik Tordemir, "Her şeyi en lüks şekilde yapıyoruz, inşaat sektörünün dışında Talaş ilçesinde çok eski bir konak aldık burayı da cafe ve restoran yapacağız. Yine şehir merkezin butik bir otel alarak turizm sektörüne de girdik. Yakın bir zamanda Eriyes'te 2000 yatak kapasiteli otele başlayacağız" dedi. 


Milliyet Orta...