01 / 05 / 2024

Kayseri Caferbey Mahallesi

Kayseri Caferbey Mahallesi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi'ne yapılan çalışmalar neticesinde yeni binaların yükseldiğini belirterek gelişen ve büyüyen bu mahallede imar planında yer alan yolların açılmaya başlanıldığını söyledi.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

O ilde arsa ve tesis satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yuları Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri'de 7.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 7 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 8. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri Caferbey Mahallesi'nde 13 katlı bir inşaatın 8. katında sıva yapan inşaat işçisi Y.B., dengesini kaybetti. Beton zemine düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti...

Kayseri Talas'ta 21.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 21 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni ihale!

Kayseri Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri Anbar Mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, proje kapsamında yaşanılabilir konutların inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Kayseri Caferbey Mahallesi Haberi

Kayseri Caferbey Mahallesi


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi'ne yapılan çalışmalar neticesinde yeni binaların yükseldiğini belirterek gelişen ve büyüyen bu mahallede imar planında yer alan yolların açılmaya başlanıldığını söyledi. 

Başkan Büyükkılıç, Nazım Bey Caddesi ile Necip Fazıl Caddelerini birbirine bağlayacak olan 1300 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki caddenin açılması ile Caferbey semtinin daha da hızla gelişeceğini ifade etti. 

Büyükkılıç. "Melikgazi Belediyesi olarak şehircilik ilkeleri gereği imar planında yer alan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. 

Çünkü yolların açılması ile hızlı bir imarlaşma ve ticaret hacmi genişliyor. 

Dolayısı ile bir semtte açılan yol aslında o şehre yeni bir ekonomik damar eklenmiş oluyor. Şehir içinde alternatif yol olarak açılacak olan 1300 metre uzunluğundaki bu yol ile güvenli ve seri ulaşım sağlanacaktır. Melikgazi belediyesi olarak biz yolları...