21 / 05 / 2024

Kayseri Çarşısı nerede

Kayseri Çarşısı nerede

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri ticaretinin kalbi olarak bilinen Çarşı içinin adına yakışır bir görünüme kavuşturulacağını söyledi. Başkan Çelik, çarşının adeta büyük bir AVM'ye dönüştürüleceğini ifade etti.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kerkük'te çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz duruma gelen tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeniden inşa edilecek!

Avrasya Tüp Geçidi projesinin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu için geçtiğimiz yıl yıkılan ve Kumkapı olarak bilinen “Yenikapı Balıkçılar Çarşısı" yeniden inşa edilecek.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'nda 10 yıllığına kiralık 62 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeraltı Çarşısı içerisindeki 62 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli 9 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Tuval Kent nerede?

Tuval Kent Konutları Özkayseri İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Projede dairelerin yanı sıra ticari alanlar da yer alıyor. Peki Kayseri Tuval Kent nerede?

Tarsus Siptilli Çarşısı'nın çehresi değiştiriliyor!

Tarsus Belediyesi bir süre önce Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı tarihi Siptilli Çarşısı'nın çehresini değiştiriyor.

Balıkesir Sındırgı'da Osmanlı Çarşısı’nın üstü kapatılıyor!

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 10 bine yakın antik eserlerin sergilendiği Osmanlı Çarşısı’nın üstünü kapatıyor Sındırgı Belediyesi, Osmanlı Çarşısı’nın üstünü branda ile kapatıyor.

Tarsus Belediyesi Vakıflar Çarşısı'nı kiraladı!

Tarsus'ta Reşadiye mahallesinde mülkiyeti Adana Vakıflar Bölge müdürlüğüne ait olan Üçgen Çarşı olarak bilinen "Vakıflar Çarşısı" 18 adet asma katlı dükkan Tarsus Belediyesi tarafından kiralandı.

Kayseri Çarşısı nerede Haberi

Kayseri Çarşısı nerede

Belediye tarafından hayata geçirilecek proje ile ilgili olarak çarşı esnafının görüşlerini almak ve değerlendirmeler yapmak amacıyla incelemelerde bulunan Başkan Çelik, üstü kapatılacak olan çarşının adeta büyük bir AVM'ye dönüştürüleceğini ifade ederek, "Ekonominin nabzının attığı ana merkezler, çarşılar ve alışveriş merkezleridir. Bu durum bizim şehrimiz için de geçerli. Bizim çarşımız da en az 50 yıllık ve neredeyse tarihi bir özelliğe sahip. Bu nedenle de artık bir yenilenmeye ihtiyaç var. Buradaki ESNAF kardeşlerimizle yaptığımız görüşmelerde hem üstten bir çatıyla örtülmesi hem de cephe giydirmesi ve zemin kaplamalarının yapılması hususunda görüş birliğine vardık. Bu hususta çok güzel projeler hazırladık ve burası adeta büyük bir AVM gibi olacak. Bugün de burada hangi sokakta neler yapabiliriz, hangi bölgeleri projeye ilave edebiliriz ona bakalım istedik....