25 / 07 / 2024

Kayseri Develi açılış

Kayseri Develi açılış

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi 'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor.

TOKİ Kayseri Develi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Develi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Develi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Kayseri'de 3,8 milyon metrekare hazine arazisi üretime açılıyor!

Kayseri'de hazinenin atıl durumda bulunan 3,8 milyon metrekare arazisi üretime açılıyor.

Kayseri Develi'deki metruk evler tek tek yıkılıyor!

Kayseri Develi Belediyesi ekiplerince Camikebir, M. Asım Köksal ve Sindelhöyük Mahallelerinde bulunan riskli ve metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

TOKİ Kayseri Develi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Develi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kayseri Develi kentsel dönüşümle değişecek!

Kayseri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 2018 yılı yatırımları ve yeni yıl planlarını anlattı. Cabbar, ''Kentsel dönüşümü yaptığımız zaman Develimiz farklı bir atmosfere kavuşacaktır'' şeklinde konuştu.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Kayseri Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında, şu ana kadar hizmete girenler arasında en büyüğü olma özelliğine sahip Kayseri Şehir Hastanesi açılışı için gün sayıyor. 

TOKİ Kayseri Develi kura yeri!

TOKİ Kayseri Develi kura yeri bilgisi haberimizde yer alıyor. Kayseri Develi Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde inşa edilen projede toplamda 129 adet daire yer alıyor.

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu!

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 129 daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişiyle yapılıyor. 

TOKİ Kayseri Develi kura çekilişi bugün!

TOKİ Kayseri Develi kura çekilişi bugün yapılıyor. Toplamda 129 adet daireden meydana gelen projede kura sonuçları açıklandığında emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Kayseri Develi açılış Haberi

Kayseri Develi açılış

Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede yarın Akkışla'da temel atma, cumartesi günü Develi'de açılış töreni var. Akkışla'da yapımı planlanan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, yarın (20 Mart Cuma) saat 13.00'de düzenlenecek olan törenle atılacak. 



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanısıra Kayseri protokolünden çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek olan törene Akkışlalılarm da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bir diğer tören de 21 Mart Cumartesi günü Develi'de yapılacak. 


KASKİ tarafından yapımı tamamlanan içme suyu hattının açılışının yapılacağı törende ayrıca atıksu arıtma tesisinin de temeli atılacak. Bu tören de saat 13.00'de başlayacak.



Deniz Postası...