18 / 05 / 2024

Kayseri Develi Devlet Hastanesi

Kayseri Develi Devlet Hastanesi

Kayseri'nin Develi ilçesinde inşa edilen 150 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan katıldı.

Belediyeden resmen Temmuz 2023 fırsatı geldi! Tam 24 arsa satacak! 

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 24 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Develi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Develi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Develi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Kayseri Develi'de zemin etüt çalışmaları başladı.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri'de inşaatı bitmeyen hastaneye tepki!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP’li, Kayseri'nin Develi ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen fakat inşası bir türlü tamamlanamayan Develi Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Develi'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Develi Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Kayseri ili, Develi ilçesi, Epçe Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon TL'ye satıyor...

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Develi Devlet Hastanesi Haberi

Kayseri Develi Devlet Hastanesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fetullahçı Terör Örgütü'nün kendi dönemleri dışında orta çıkması durumunda başarılı olabileceklerini belirterek, "Eğer onlar başarılı olsalardı, Türkiye şimdi paramparça olurdu." dedi.


Bakan Özhaseki, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Develi ilçesinde 150 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.


Törende bir konuşma yapan Bakan Özhaseki, 15 yıldır AK Parti'li olarak hizmet vermekten şeref duyduğunu belirterek, bu 15 yıllık dönem içerisinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük yatırımları ifade etti.


 Özhaseki,  şunları kaydetti:


"2002 öncesini biliyorsunuz, ekonomi dibe vurmuştu bir çok alanda sıkıntılarımız hat safhadaydı. Şükürler olsun 15 sene içerisinde Türkiye’de hükümet etme noktasında aklınıza gelebilecek her bir alanda başarımız var. Bunu tartışmıyoruz bile, hiç kimse de buna söz söyleyemiyor. Ulaşımda da başarılıyız enerjide de başarılıyız, hava yolunda da kara...