30 / 04 / 2024

Kayseri Divan Express ne zaman bitecek

Kayseri Divan Express ne zaman bitecek

DİVAN Grubu, Kayseri'de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam yatırım maliyetinin 12 milyon dolar olması öngörülen Divan Express Kayseri'nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

Kayseri Büyükşehir Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yaptı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Toplantıda ayrıca meclis başkanlık divanı ile komisyon seçimleri de yapıldı.

Kayseri Divan Express ne zaman tamamlanacak?

DİVAN Grubu, Kayseri'de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam yatırım maliyetinin 12 milyon dolar olması öngörülen Divan Express Kayseri'nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.

Divan Express Kayseri 2018'de tamamlanacak!

Divan Grubu’nun yurtiçindeki büyüme ivmesi hızlanarak devam ediyor. Grup, İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden Kayseri’de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Express Kayseri’nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor

Divan Grubu Cezayir'e 2 otel açacak!

Divan Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuruları!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren projenin açık artırma ihalesi yarın Divan Express Eskişehir'de gerçekleşecek.

Divan Grubu, Divan Express ile Eskişehir’de!

Divan Grubu, Eskişehir’de yeni açtığı Divan Express ile büyüyor. Otelde, 92 standart ve 11 ‘deluxe’ odanın haricinde 6 ‘suite’ ve bir ‘presidential suite’ yer alıyor.

Divan Express Eskişehir açıldı!

Hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalara ev sahipliği yapan Divan Express Eskişehir, şık ve konforlu odaları, iş amaçlı konaklamalarda sağladığı farklı hizmet olanakları ve Divan lezzetlerinin sunulduğu Divan Pub ile dikkat çekiyor.

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı!

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Divan Express Bakü Oteli’nin ardından işbirliklerini sürdürerek hayata geçirdikleri Divan Suites Batumi oteli, “Divan Suites” markalı ilk otel olma özelliğini de taşıyor.

Divan Express Cizre 2017'de açılacak!

Divan Grubu'nun, Limçağ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi yatırımı olarak Şırnak ' ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği Divan Express Cizre ' nin 2017 ortalarında açılması planlanıyor...

Divan grup, Bakü'de Divan Express otelini açtı!

Divan Grubu'nun yeni markası Divan Express, iş oteli ihtiyacına cevap vermek için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de zincirin ilk halkası ile hizmete açıldı.

Divan Express ve Divan Rezidans ilk kez G Plus'ta!

Mar Yapı, Güneşli'deki G Plus projesinde ikinci kule için Divan Grubu ile anlaştı...

Divan Residence'ta satılık konutların fiyatları 201 bin TL'den başlıyor!

Tem ve E-5'den gelişte Basın Express yoluna girilip Halkalı veya İkitelli çıkışlarından sonra "Halkalı Gümrük" tabelaları ve "Divan Residence" yönlendirme tabelalarının yer aldığı elektrik direkleri takip edilerek gidilebilir

Kayseri Divan Express ne zaman bitecek Haberi

Kayseri Divan Express ne zaman bitecek

DİVAN Grubu, İç Anadolu Bölgesi'nin en önemli şehirlerinden Kayseri'de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam yatırım maliyetinin 12 milyon dolar olması öngörülen Divan Express Kayseri'nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor. Yatırımı Kaan İnşaat tarafından gerçekleştirilecek ve Divan Grubu tarafından işletilecek olan Divan Express Kayseri, Kadir Has Stadyumu'na 700 metre ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne 5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Yurt...