03 / 05 / 2024

kayseri dönüşüm çalışmaları

kayseri dönüşüm çalışmaları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni haftaya yeni dönemi planlayarak başladı. Toplantı yapan Başkan Çelik, önceliğin kentsel dönüşüm ve ulaşım olduğunu söyledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Kayseri Develi'de zemin etüt çalışmaları başladı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

kayseri dönüşüm çalışmaları Haberi

kayseri dönüşüm çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de huzurlu bir şekilde geçen Ramazan ayı ve Bayram sonrası yeni haftaya yeni dönemi planlayarak başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcılarıyla birlikte bir toplantı yapan Başkan Çelik, daha güzel ve daha modern bir Kayseri için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. 


HALKIN BEKLENTİLERİ İÇİN ANKET YAPILIYOR 

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcıları ile bir toplantı yapan Başkan Mustafa Çelik, öncelikli olarak bu yıl içinde yapılacak işleri masaya yatırdı. Haftalık olağan toplantıda yatırım ve projeleri sürekli gözden geçirdiklerini vurgulayan Başkan Çelik, yaptıkları anket çalışmasıyla da halkın önceliklerini aldıklarını söyledi. Başkan Mustafa Çelik şöyle konuştu: "Halkımızın bizden öncelikli beklentilerini öğrenmek için anket çalışması yaptırıyoruz. Birkaç gün içinde anket neticeleri çıkacak. Böylece hemşehrilerimizin öncelikli...