23 / 07 / 2024

Kayseri EMITT Fuarına mı hazırlanıyor

Kayseri EMITT Fuarına mı hazırlanıyor

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) öncesinde turizm sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

Araplar yatırım için EXPO Emlak Fuarı'na geliyor!

Araplar yatırım için geliyor Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na geliyor.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Kartal Belediyesi Konya İnşaat Fuarı'na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Kartal Belediyesi 12. Konya İnşaat Fuarı’na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı’na katıldı.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Kayseri EMITT Fuarına mı hazırlanıyor Haberi

Kayseri EMITT Fuarına mı hazırlanıyor


Kayseri Valisi Düzgün, turizm sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurumların yetkilileriyle bir araya geldi.


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) öncesinde turizm sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurumların yöneticileriyle buluştu.


Düzgün, Valilik makamındaki toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Ocak tarihinde İstanbul'da açılacak olan ve alanında dünyanın en büyük 4. fuarı olan EMITT'te Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini söyledi.


EMITT Fuarı'nın 70 ülkeden 4 bin 500 katılımcı ile önemli bir fuar olduğunu dile getiren Düzgün, bu fuarda hem Kayseri'nin hem de Erciyes'in tanıtımının iki ayrı slayt halinde yapılacağını ifade etti. 


Erciyes'in Kayseri için ciddi bir potansiyel olduğuna değinen Düzgün, kar kalitesi ile geniş ve uzun pistleri, yapılan modern tesisler ve yapılmakta olan lüks...