06 / 05 / 2024

kayseri fabrika yatırımları

kayseri fabrika yatırımları

Küresel devlerin yakından izlediği Kübalı yatırımcılar, yönünü Türkiye'ye çevirdi. Hasbiotech İlaç'la Kayseri'de ortak fabrika kuracak Kübalılar, Hepatit C aşısı üretecek.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

kayseri fabrika yatırımları Haberi

kayseri fabrika yatırımları

Küresel devlerin yakından izlediği Kübalı yatırımcılar, yönünü Türkiye'ye çevirdi. Hasbiotech İlaç'la Kayseri'de ortak fabrika kuracak Kübalılar, Hepatit C aşısı üretecek.


Küba ile ABD arasında yaşanan siyasi gerilim yerini yavaş yavaş normalleşmeye bırakırken, uluslararası şirketlerin yeni gözdesi Havana oldu. Birçok küresel devin arayışa girdiği Küba'da Türk şirketleri de boş durmuyor. Türk Hava Yolları yeni bir destinasyon hazırlığına girerken, Türk ilaç firmaları da bağlantı kurmaya başladı. İlk adımı ise İstanbul merkezli Hasbiotech İlaç attı. Kübalılar'la ortaklık kararı alan Hasbiotech'in Genel Müdürü Seyfullah Dağıstanlı, "Kayseri'de bir ilaç fabrikası kurmak için çalışma başlattık" dedi. Erciyes Teknopark'ta kurulacak şirketin temeli de 2016'nın ilk aylarında atılacak. Tesiste Hepatit C aşısı üretmeyi planladıklarını anlatan Dağıstanlı, "İlk olarak 30 milyon liralık bir tesis kurulacak" diye konuştu. Dağıstanlı, "Türkiye'de...