03 / 05 / 2024

kayseri forum avm adres

kayseri forum avm adres

Multi Development Türkiye ve Union Investment işbirliğiyle yükselen Forum Kayseri bugün kapılarını açıyor. Forum Kayseri 150 bin etrekare inşaat alanı, 65 bin metrekare kiralanabilir alan ve 2 bin araç kapasiteli otoparkıyla, 250 milyon Euroluk yatırım de

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

İBB Ek Hizmet Binası'nın planları iptal mi edildi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy ilçesindeki Marmara Forum AVM’nin kaçak olan otopark ve ofis binalarını 2008 ve 2011 yıllarında iki defa mühürledi ve  ruhsatların iptali için dava açtı. Bu davada son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Kayseri Kocasinan'a AVM yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan bölgesine AVM müjdesi verdi.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

kayseri forum avm adres Haberi

kayseri forum avm adres

Multi Development Türkiye CEOsu Hulusi Belgü, Multi Development Türkiyenin 2004 yılından bu yana Forum markasıyla Türkiye alışveriş merkezi yatırımı yaptıklarını belirterek, Kayserinin uluslararası standartlardaki alışveriş ve sosyal buluşma merkezi olacak dedi. Union Investment Başkan Yardımcısı Lars Richter de Forum Kayseri, Türkiyede ikinci AVM yatırımımız. Tamamı kiralandı diye konuştu.
Hürriyet

 

...