08 / 05 / 2024

kayseri Hacılar Belediye Meclisi

kayseri Hacılar Belediye Meclisi

Hacılar Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının üçüncü ve dördüncü maddesinde ise Büyükşehir Belediye Meclisinin plan değişikliği görüşülerek İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Kayseri ili Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 19 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

kayseri Hacılar Belediye Meclisi Haberi

kayseri Hacılar Belediye Meclisi

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Mayıs Ayı

meclis toplantısını gerçekleştirdi.


Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda 6 madde görüşülerek karara bağlandı.


Gündemin birinci maddesinde yer alan 2015 Yılı Kesin ve Taşınır Kesin Hesapları görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Melikgazi Belediyesi´ne ait hisse devri görüşülerek oyçokluğu ile kabul edildi.


Hacılar Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının üçüncü ve dördüncü maddesinde ise Büyükşehir Belediye Meclisinin plan değişikliği görüşülerek İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.


Meclis gündeminin beşinci maddesinde yer alan Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü 09.03.2016 tarih 1526 sayılı Spor Salonunun 25 yıllığına Tahsis Alınması konusu görüşülerek oybirliği ile kabul...