04 / 05 / 2024

kayseri hacılar projeleri

kayseri hacılar projeleri

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Vatandaş TOKİ mantığı ile ödeyip yeni evlerine kavuşmuş olacak. Yeni yapılacak binalarımız 7 katlı olacak. Öte yandan eski sanayi sitemizi kaldırıyoruz, onu yıkacağız" dedi.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Kayseri ili Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 19 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

kayseri hacılar projeleri Haberi

kayseri hacılar projeleri

E. KİPMAN: Doğan Bey, Hacılar´ın doğal bir güzelliği var şüphesiz, havası, suyu, kokusu elbette bir başka. Çok el değmeden günümüze gelmiş bir ilçemiz. Ancak, kentsel dönüşüm çalışmaları ile günümüz modernizasyonuna kavuşmayı bekleyen yerler var. Bu konudaki çalışmalarınız nasıl gidiyor?


HASEKİ BAŞKANIMIZ, BAKAN DA OLUNCA ÖNÜMÜZ AÇILDI


D. EKİCİ: 1 yıl önce projelerimiz onay bekliyordu. Hatta bazı hemşerilerimiz, ‘Başkanım, bu olmaz, bununla uğraşma boş yere´ diyorlardı ama ben hiç ümidimi kaybetmedim. Burada bir cami açılışında o zaman Büyükşehir Belediye Başkanımızdı, şimdi Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki´yi gezdirirken, ‘Doğan ne yapıyorsun bu evleri?´ dedi. ‘valla Başkanım, yıkacağız ama gücümüz yetmiyor´ dedim. O da, ‘sen başla, ben sana destek olacağım´ dedi. Haseki Bakanımızdan, eski Ekonomi Bakanımız şimdilerde Grup Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş´tan ve...