29 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar toplantı

Kayseri Hacılar toplantı

Hacılar Belediyesi, orta ve yukarı mahallelerde planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenledi.

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Kayseri ili Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 19 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Kayseri Hacılar toplantı Haberi

Kayseri Hacılar toplantı


Hacılar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemek amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenledi. Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve hak sahipleri katıldı. Programda açılış konuşması yapan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Uzmanı Rıfat Genç, yaptığı konuşmada depremin değil, depreme dayanıklı yapılmayan yapıların insanların hayatına mal olduğunu söyledi. Genç sözlerine şöyle devam etti:


“Biz AFAD olarak halkımızı bilinçlendirmek ve doğal afetlerden sonra oluşabilecek psikolojik etkileri azaltmak için eğitim programları düzenliyoruz. Devletimizde, afetlere dayanıksız olduğu için zarar görebilecek konutları daha güvenli bir yaşam alanı haline getirmek için kentsel dönüşüm yasasını çıkarttı."


Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise, kentsel dönüşüm çalışmalarının uzun...