04 / 05 / 2024

kayseri hacılarda kaç okul var

kayseri hacılarda kaç okul var

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, inceleme ve değerlendirme gezileri kapsamında son olarak Hacılar ilçesini ziyaret etti. Düzgün, Hacılar ilçesinde okullaşma oranının yüzde 100 olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti...

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Kayseri projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 236 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

Siltaş Premium nerede? Siltaş Premium’da kaç konut var? Satışlarda kampanya var mı?

İnsanlara yeni bir yaşam alanı sunan Siltaş Premium nereye inşa ediliyor? Projede kaç adet konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, kıdem tazminatı tavanı tek tek hesaplandı! Maaşlarda deprem! Hangi maaş kaç TL olacak?

65 yaş üstü aylıkları, engelli aylığı, isteğe bağlı sigorta primleri asgari ücret zammıyla tek tek artacak. Peki hangi maaş kaç TL olacak?

kayseri hacılarda kaç okul var Haberi

kayseri hacılarda kaç okul var


Vali Düzgün’ü Hacılar ilçesine gelişinde; Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Suat Haksever, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Bülent Kayaalp ve daire müdürleri ile kaymakamlık birim müdürleri karşıladı. 


Vali Düzgün ilk olarak Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’dan ilçenin genel idari durumu ile kamu kaynaklarıyla yürütülen önemli yatırımlar ve ihtiyaç duyulan hizmetler hakkında bilgi verdi. Kaymakam Bilgihan’ın brifinginde, 2710 öğrencinin devam ettiği 13 eğitim öğretim kurumunun 12’sinin hayırseverler tarafından yaptırılmış olması dikkat çekerken, aynı şekilde okullaşma oranının ise yüzde 100 olarak gerçekleşmesi memnuniyetle karşılandı. Vali Düzgün, memnuniyetini, “İlimizin lokomotif firmalarının sahiplerini yetiştiren Hacılar ilçemizin hayırseverlilikte de öncü olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Toprağına bağlı olmak, vefalı olmak çok güzel bir duygu.” sözleriyle aktardı. 


Daha sonra Hacılar Belediyesi’ni...